Senaryolardan seçmece
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Aladın modeli perşembe günü istanbula kar vermiş özellikle anadolu yakasına gök gürültülü ama kısa süre
-
Athena 'nın paylaştığı sınırlı alan modeli BOLAM gibi gelirse, 1 Ocak öğle saatlerinden sonra avrupa yakası kuzeyi ve anadolu yakasında yer yer 2-8 cm kar örtüsü olur.
-
- Resmi Gönderi
Athena 'nın paylaştığı sınırlı alan modeli BOLAM gibi gelirse, 1 Ocak öğle saatlerinden sonra avrupa yakası kuzeyi ve anadolu yakasında yer yer 2-8 cm kar örtüsü olur.
marmaranin guneyi nasil olur ?
-
GFS akşam ortalaması hafif batılı
Bu arada ufak batılamalar bile yağışta aşırı değişimler yapabilir bunuda göz önünde bulundurun
dediğim halen geçerli
-
marmaranin guneyi nasil olur ?
Bursa Balıkesir güneyi 5-10 cm gibi duruyor abi. Yükseltiye göre değişiklik gösterir tabiiki Uludağ etekleri 15-20 cm görürken sahiller 5 cm sınırını aşamayadabilir.
Ben İstanbul'u zor anlıyorum abi sen daha doğru bir yorum çıkarırsın bölge için

-
- Resmi Gönderi
Bursa Balıkesir güneyi 5-10 cm gibi duruyor abi. Yükseltiye göre değişiklik gösterir tabiiki Uludağ etekleri 15-20 cm görürken sahiller 5 cm sınırını aşamayadabilir.
Ben İstanbul'u zor anlıyorum abi sen daha doğru bir yorum çıkarırsın bölge için

hayir oyle degil herkesin yorumu farklidir anlamlidir. surekli baktigimiz icin gozden kacar. kritik cok onemli.
-
- Resmi Gönderi
Wrf den şaşmam
-
- Resmi Gönderi
Wrf den şaşmam
eskiden bi tek wrf vardi saglam. yer kartlarina bakiyorduk. internet bu sekilde degildi faks modem ne varsa taratip atardik 2000 lerde. mgm de var hala sanirim ordan bakiyordum arada dune kadar.
-
Merhaba İstanbul'un batısı için iç. Açıcı şeyler varmı
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
ARPEGE anadolu yakasının 1 ocakta gömmüş
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi binkılıç

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sinan abi binkılıç

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. cephemi bu

-
- Resmi Gönderi
cephemi bu

evet
-