- Resmi Gönderi
Fotoğrafı yüklendikten sonra yanında olan noktaya tıklayalım atmadan küçük haldeyken ve tam boyutlu seçeneğine tıklayıp atalım,o zaman görselin denk olur
Üstteki mesajını düzelttim abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFotoğrafı yüklendikten sonra yanında olan noktaya tıklayalım atmadan küçük haldeyken ve tam boyutlu seçeneğine tıklayıp atalım,o zaman görselin denk olur
hangi tarih bu
İcon güncellinirken 3 ocak
Fotoğrafı yüklendikten sonra yanında olan noktaya tıklayalım atmadan küçük haldeyken ve tam boyutlu seçeneğine tıklayıp atalım,o zaman görselin denk olur
Tmm abecan bilmiyordum valla kusura bakmayın inşaAllah 🙂
İstanbulda şile veya ağvada cm hesabı yapılabilir geri kalan yerler lokal olarak örtü yapabilir çim araba vs anadolu yakası için.
Bakalım ne olacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bakalım ne olacak
Ya Ecmwf de hata var yada gfs de ikisinden biri patlayacak. Gfs diyor ki saat 20:00 sonra Anadolu yakası 7-9 derece birden düşecek diyor. Ecmwf ise hayır 3-5 derece inecek der. Rüzgar yönünde iki modelde sorun yok. Fakat sıcaklık açısından bariz 2 kat fark var. Sancaktepe örnek alırsak şuan 11 derece saat 20:00 sonra Max 3 derece diyor gfs. Ecmwf ise 11 dereceden Max 6-7 derece düşer diyor bu yüzden kar mı kky yağmur mi olacak karmaşası var
Benim de aklıma yatmıyor değil gelişen yağış lodos Güneyli sıcak hava taşıyor. Zaten sıcaklıkların 2 haneli rakamlara çıkmasının sebebi. Tutucu bir kar olacağını zannetmiyorum rüzgar kareyel tek elde tutulur koz o yoksa kardan kimse bahsetmez. Lapa lapa iri taneli sulu şekilde araba çim üzerinde tutan kar görebiliriz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bakalım ne olacak
11.9 oldu
GFS hafif doğulu
Yaz gelmiş
Dahada bu sistem için modellere bakmayacam artık ne olursa
Gfs e göre bu gece anadolu yakası örtü yapacak
1 ocak öğleden sonra
tuzla 80 mt rakım ne olur hocalarım