- Resmi Gönderi
Hocam gece boyu yağar mı dek vs var mı yoksa yağış bitecek mi
İstanbul mu , Mersin mi?Konum sende Mersin abim ama İstanbul da sormuş olabilirsin diye bende sormuş bulundum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam gece boyu yağar mı dek vs var mı yoksa yağış bitecek mi
İstanbul mu , Mersin mi?Konum sende Mersin abim ama İstanbul da sormuş olabilirsin diye bende sormuş bulundum
mgm Anadolu yakasına 2 ikonlu kar vermiş Avrupayı boş geçmiş gibi
mgm Anadolu yakasına 2 ikonlu kar vermiş Avrupayı boş geçmiş gibi
az önce konuya attım görselleri sebep sonuç için ECMWF uyduğu için
Öğle olmasına rağmen sıcaklık yükselemiyor bu gece fena don olur
Öğle olmasına rağmen sıcaklık yükselemiyor bu gece fena don olur
Kar ihtimalli var genede ufak tefek iş radara kaldı sanırım
Karadeniz alçağı oluşumu var yüksek ihtimalle üst seviye soğuğu çok güçlü bu gece
Karadeniz alçağı oluşumu var yüksek ihtimalle üst seviye soğuğu çok güçlü bu gece
iyi birşey mi bu detay verirmisin
iyi birşey mi bu detay verirmisin
Üst seviye çok soğuk olunca Karadeniz deniz suyu sıcaklığı ile arasında çok fark oluyor. Bu da DEK oluşumlarını tetikliyor. Vortex benzeri bir oluşum da olabilir ancak rotası rüzgar yönü bakılırsa İstanbul için şanssız gözüküyor şuanlık.
Oysaki ben bu çıktıya göre kar beklentim olur
Oysaki ben bu çıktıya göre kar beklentim olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
meali ne abi bunun
Esenlerde sıcaklık düşüyor
Üst seviye çok soğuk olunca Karadeniz deniz suyu sıcaklığı ile arasında çok fark oluyor. Bu da DEK oluşumlarını tetikliyor. Vortex benzeri bir oluşum da olabilir ancak rotası rüzgar yönü bakılırsa İstanbul için şanssız gözüküyor şuanlık.
oluşsunda ucundan birşeyler kopartırız inşallah
meali ne abi bunun
Kar için uygun hava gerisi rüzgardır nemdir
Kar için uygun hava gerisi rüzgardır nemdir
Zaten eksik olan onlar hocam. ![]()