Karadeniz alçağı oluşumu var yüksek ihtimalle üst seviye soğuğu çok güçlü bu gece
iyi birşey mi bu detay verirmisin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKaradeniz alçağı oluşumu var yüksek ihtimalle üst seviye soğuğu çok güçlü bu gece
Üst seviye çok soğuk olunca Karadeniz deniz suyu sıcaklığı ile arasında çok fark oluyor. Bu da DEK oluşumlarını tetikliyor. Vortex benzeri bir oluşum da olabilir ancak rotası rüzgar yönü bakılırsa İstanbul için şanssız gözüküyor şuanlık.
Oysaki ben bu çıktıya göre kar beklentim olur
Oysaki ben bu çıktıya göre kar beklentim olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
meali ne abi bunun
Esenlerde sıcaklık düşüyor
Üst seviye çok soğuk olunca Karadeniz deniz suyu sıcaklığı ile arasında çok fark oluyor. Bu da DEK oluşumlarını tetikliyor. Vortex benzeri bir oluşum da olabilir ancak rotası rüzgar yönü bakılırsa İstanbul için şanssız gözüküyor şuanlık.
oluşsunda ucundan birşeyler kopartırız inşallah
meali ne abi bunun
Kar için uygun hava gerisi rüzgardır nemdir
Kar için uygun hava gerisi rüzgardır nemdir
Zaten eksik olan onlar hocam. ![]()
Zaten eksik olan onlar hocam.
Bu akşam gece dopdolu canlı yayın var
Sinan hocam yayınlarını nerden yapiyosun
Sinan hocam yayınlarını nerden yapiyosun
Eskişehir buz devri resmen butun yollar buzz
Abim 💜 varmı
Kar haritaları bana inandırıcı gelmediği için bu akşam ve gece radar takibi yapılabilir ,yarın gün boyu radara bakmak gerekir ve anadolunun kuzeyinde oturanların radar takibi yapmalarına gerek bile yok.
Avrupa yakası ve boğaz hattına bence sürpriz inişler olur yani bu kadar kuzeyde asılı kalmamalı yağışlar
Diyagram atılmamış atalım bari