- Resmi Gönderi
wriscuttern şuralarda falanım belki yağış alırız ancak kütle çok yavaş ilerliyor yakalayan yerlerde örtü yapar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwriscuttern şuralarda falanım belki yağış alırız ancak kütle çok yavaş ilerliyor yakalayan yerlerde örtü yapar
Konumumu sıyıracak gibi
Konumumu sıyıracak gibi
Güneyli gelemiyor rüzgardan dolayı biraz daha doğulu sancaktepenin kuzeyini falan vurur
Güneyli gelemiyor rüzgardan dolayı biraz daha doğulu sancaktepenin kuzeyini falan vurur
hafif güney doğulu iniyor bence ümraniye tarafını vurur gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. wriscuttern şuralarda falanım belki yağış alırız ancak kütle çok yavaş ilerliyor yakalayan yerlerde örtü yapar
Bakalım bir süprizle başlar belki yeni yıl
Sabaha karşı sıcaklıklar. -10 lar var.
Sabaha karşı sıcaklıklar. -10 lar var.
850 hpa da evet yüzey sıcaklığı -1,-2 olabilir
Kütleler yavaş mı ilerliyor bana mı öyle geldi
Kütleler yavaş mı ilerliyor bana mı öyle geldi
Rüzgar yönü etken olabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam bayrmapaşa için şanssız dendi ama bu kütle aşağıya doğru inmez mi b.paşaya doğru acil cevap hocalarım çok merak ediyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
3. köprüdeki kütleyi konumumdan görebiliyorum
Hocam bayrmapaşa için şanssız dendi ama bu kütle aşağıya doğru inmez mi b.paşaya doğru acil cevap hocalarım çok merak ediyorum
Rüzgar uygun değil kütleler yatay hareket ediyor. Eğerki poyraz olsaydı sabaha güney sahiller bile en az 10 cm karla uyanırdı, nasip değilmiş.
Şu kütle nasıl kaçar.. Sarıyer Beykoz tarafındakiler çok şanslı.
Rüzgar uygun değil kütleler yatay hareket ediyor. Eğerki poyraz olsaydı sabaha güney sahiller bile en az 10 cm karla uyanırdı, nasip değilmiş.
😭