- Resmi Gönderi
Haftaya pazartesi salı Çarşamba okullar tatil olabilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHaftaya pazartesi salı Çarşamba okullar tatil olabilir.
perşembe karne arifesi kimse gitmez cuma da karne öğrenciler şanslı olur 3 hafta tatil
bi mucize olsa bu cumada olsa
Hafta sonu olsa güzel mangala gidilirdi bugün 😬
Ya da piyango bana çıkmış olsaydı esenyurt esenyurt olalı yüzümüz gülerdi 😀😂
12-14 Ocak süreci için çok temkinli gitmek lazım. İskandinav güzel konumlanıyor ama izladanın çoşkusu azorun pasif kalmasına sebep oluyor.
Azor iskandinav ile buluşursa sistem blokaja bile gidebilir. Umarım iyi anlamda değişimlerle güzel bir sistem geçiririz.
Şahsi beklentime uygun senaryo olmuyor iki model arasında yine farklar var ne olursa olsun kazanan İstanbul olsun
Şahsi beklentime uygun senaryo olmuyor iki model arasında yine farklar var ne olursa olsun kazanan İstanbul olsun
Ben ona şaşıyom yorumlayan hocalarımız bir beklenti içinde fakat bir türlü modellere yansıyan bir şey yok
Güncel
Hocam yani güçlü bir sistem beklentisi içindesiniz,yanlış mı anladım ?
Ben ona şaşıyom yorumlayan hocalarımız bir beklenti içinde fakat bir türlü modellere yansıyan bir şey yok
Ben hariç ben ihtimaller arasında sürprizi arıyorum sadece .
Ben hariç ben ihtimaller arasında sürprizi arıyorum sadece
Sinan abi gfs kanser ediyor bizi
Sinan abi gfs kanser ediyor bizi
Bizim olayımız bu
Hocam yani güçlü bir sistem beklentisi içindesiniz,yanlış mı anladım ?
2 atak modellerde baya kuvvetli geliyor ayrıca sistemin süresi uzayabilir gücü de artabilir. Okulların tatil olması konusu içinde İstanbula 5-10 cm civarı da yağsa genel olarak tatil ederler ertesi günde aynı şekilde 3-4 cm kar yağsa buzlanma vs diyecekler derken 2-3 günlük tatil olayı olabilir dedim.
Sistemi tabiki güçlü bekliyorum işin içinde siklon var ne yapacağını kestiremedigimiz için efsane de yapabilir geciştirme karda
2 atak modellerde baya kuvvetli geliyor ayrıca sistemin süresi uzayabilir gücü de artabilir. Okulların tatil olması konusu içinde İstanbula 5-10 cm civarı da yağsa genel olarak tatil ederler ertesi günde aynı şekilde 3-4 cm kar yağsa buzlanma vs diyecekler derken 2-3 günlük tatil olayı olabilir dedim.
Sistemi tabiki güçlü bekliyorum işin içinde siklon var ne yapacağını kestiremedigimiz için efsane de yapabilir geciştirme karda
Son güncellemelere göre havada bile zor