aboov ay sonu bizim sibiryayı avrupaya paketleyip yollamış GFS aman aman ![]()
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Ortalama öğlenden iyi gidiyor.
-
Ortalama öğlenden iyi gidiyor.
ull için demi
-
ull için demi
Evet. ULL için hala değişim olabilecek bir vade
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İki modelde bildiğini okuyor. İkisinden biri sabah güncellemesinde dönecek muhtemelen
-
gfs gece dönecek 😎
-
ECMWF çok iyi bu arada çekirdek biraz güçlü olsa ne güzel sistem çıkardı buradan…
-
ECMWF çok iyi bu arada çekirdek biraz güçlü olsa ne güzel sistem çıkardı buradan…
Daha da güzelleşicek eminim
-
Daha da güzelleşicek eminim
Maalesef çekirdeğin potansiyeli en fazla bu. Alçak kesimlerde yağış anında beyazlamalar sonrası erime kaçınılmaz olur bu görüntüde. KKY sınırında kalma ihtimalimizde var.
Yüksek kesimler güzel birikim alır bu görüntüde, özellikle Çatalca tarafına sağlam yağış veriyor modeller. -
Nerde abi o eski sistemler o eski karlar ya ben pes ediyorum daha bakmıcam yağışmış soğukmuş falan eskiden bir kar yağardı en azından 3 4 gün kar olurdu oynardık kayardık doyardık kara yani
-
Nerde abi o eski sistemler o eski karlar ya ben pes ediyorum daha bakmıcam yağışmış soğukmuş falan eskiden bir kar yağardı en azından 3 4 gün kar olurdu oynardık kayardık doyardık kara yani
Ya soğuk ya yağış hep biri eksik maalesef. Potansiyelli çıktılarıda ufak tefek parazitler yüzünden değerlendiremiyoruz. Bu döngüyü kıracağız inşaallah 🫡
-
Şu anda önümüzdeki 17-19 ocağı etkileyecek ull ye bakalım ocak ayığının 25 i gibi çok güzel günler bizi bekliyor olacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
wriscuttern -28💜💜💜❄❄❄😎
-