Vallahi kaç saattir kar yağıyor sayamadım akşam güncellemesinde ben size link atayım siz inceleyin ![]()
Meteociel.fr - Modèle GFS pour la Grèce, résolution 0.25 degré
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVallahi kaç saattir kar yağıyor sayamadım akşam güncellemesinde ben size link atayım siz inceleyin ![]()
Meteociel.fr - Modèle GFS pour la Grèce, résolution 0.25 degré
Son saatlerde 850hpa -14 -16 civarında rüzgar karayel üstüne vortkes ![]()
Vallahi kaç saattir kar yağıyor sayamadım akşam güncellemesinde ben size link atayım siz inceleyin
Bunun Türkiye olanı yok mudur hocam ?
Bunun Türkiye olanı yok mudur hocam ?
Valla bilmiyorum abi ama olduğunu sanmıyorum. İstanbul yakından gösteriyor diye Doğu Avrupa kullanıyorum. Türkiye özelinde bakmak için en doğrusu WXCHARTS olur.
Son saatlerde 850hpa -14 -16 civarında rüzgar karayel üstüne vortkes
Herhalde bu senaryoda kıyılar -5 derece falan olurdu.
Daha 15 gün var allah kerim çok istiyoruz ama bakalım....
-17 girmiş
Böyle bir şey gelirse istanbul istanbul olalı kimse iş cıkısı evine gidemez araçlar yatar orda 1 hafta
2 tane mi vorteks ![]()
Şimdilik 17 dindeki yaşıycagımızı konusalım hocam heycan çok yükseldi 😀
Gerçekleşeme ihtimali çok düşük ama gerçekleştiği takdirde çoluğa çocuğa hatta torunlara bile anlatırdık ![]()
2 tane mi vorteks
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu vorteks değil bu arada yanlış saati paylaşmışım. Güncellemenin heyecanına verin onuda ![]()

Ana çıktı kadar iyi olmasını beklemiyorum fakat senaryolardan daha fazla destek görmemiz lazım.
Ana çıktı kadar iyi olmasını beklemiyorum fakat senaryolardan daha fazla destek görmemiz lazım.
Evet katılıyorum yukarı yönlü seneryo daha fazla gibi bu hiç iyi değil