- Resmi Gönderi
İnşaALLAH
Şu ay sonuna gelsek kazasız belasız da
Ne radar ne sıcaklık sorunu olmadan biri birbirimize resim atsak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnşaALLAH
İnşaALLAH
Ah keşke
İnşaALLAH
Sinan abi dediğin sistem modellere yansıdığında uykusuz geceler bizi bekliyor sanırım
Karşılaştırmalı
Sinan
araç üstleri tuttu
Şu gece beklediğimize değsin
Uyumam lazım 😊🤨
Uyumam lazım 😊🤨
Az daha dayan abi 😅
Hocam radarda hareketlenme var asagılara inecek mi o kütlere bpasa etkilenirmi ne olacak acil açıklama lütfen pas geçmeyin
Kütleler çok güçsüz güney sahillere inmeden eriyor maalesef kuzey kesimler şanslı kaldı.
Kütleler çok güçsüz güney sahillere inmeden eriyor maalesef kuzey kesimler şanslı kaldı.
Wcöecmwf ben görmüştüm ne gördüysem brie bir oluyor
Uyuöam lazım yazılar kaymaya başladı 😂
Güneye kaymıycskss yatalım abi -0. 1 derece ile ayaz yiyoz
Taşoluk Toki Meydan
Arnavutköyde başlamış
Arnavutköy de kar küreme nöbet atıyor
baslar yavas yavas kutleler suana kadar15dbz lerde idi son 1 saattir 6-7 dbz daha kalin. genisleme basladi tum istanbul kar almali.
kalibrasyon yaptigim icin surekli basindayim arkadaslar bu radar isi biraz karmasik. suan uzerine tikladiginizda yazan dbz ye cok aldanmayin bunun algoritmasini yazmak zaman alacak cunku internette olan veu lasilabilir bir veri degil. sistemler geldikce zamanla oturacak. biraz renk scalasindan takip edin. ama windy yede cok aldanmayin asiri abartiliydi. ince katmanlari onlarda cozemiyor. denizden karaya vuran kutleler suana kadar zayiflama trendindeydi zaten suan yakalabiliyoruz artik onu. dikatle bakarsaniz anlasilabiliyor. ama sogugun girisiyle beraber artik daha guclu inmesini bekliyorum