Ana senaryo en uçuk ısınmayı vermiş. ENS -2 uzun vadede güzel diyagram
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-

Tam hali ise böyle geldi.
-
GFS ortalaması yükselmeye devam ediyor. Bu sıcak çıktı denemelerinin arkası 1-2 senaryo derken artarak devam ediyor maalesef. Bu gidişata göre kışı kar açısından noktalamak üzereyiz.

-
Gerçekten çok üzücü bir durum yazıklar olsun böyle modellere bizi bu durumda bıraktıkları için

-
Gerçekten çok üzücü bir durum yazıklar olsun böyle modellere bizi bu durumda bıraktıkları için

Modelin ne suçu var yahu

-
Modelin ne suçu var yahu

Hocam model vermiyormu bize soğuk sıcak havayı
-
Hocam model vermiyormu bize soğuk sıcak havayı
Haşa hocam haşa insanoglunun çıkardığı sistem ne zamandan beri buna karar veriyor (;
-
Haşa hocam haşa insanoglunun çıkardığı sistem ne zamandan beri buna karar veriyor (;
Bilmiyorum işte ondan soruyorum zaten
-
GFS ortalaması yükselmeye devam ediyor. Bu sıcak çıktı denemelerinin arkası 1-2 senaryo derken artarak devam ediyor maalesef. Bu gidişata göre kışı kar açısından noktalamak üzereyiz.

Hiç şaşmaz. Sıcak atak konusunda istikrar kimde ise o en tutarlı model olacaktır. Kış bitti. İstanbul için kış mevsimi 15-20 güne sıkışan bir zaman aralığı haline geldi. Onun dışında yıllardır kış Nisan tadında ilerliyor. Bu kış bir hafta haricinde içlik bile giymedim. Ofisimin camını bir hafta dışında hiç üşüyüp kapatmadım hep Aralık bıraktım.
-