ECMWF — GFS MODEL PAYLAŞIMI 2025.
-
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Devamında gerçektende şansımız olabilir ne deniyor buna ben pek anlamıyorum Sibirya termiğimiydi neydi o dönen soğuk bize doğru alabilir senaryolarda 3-4 tane var böyle
-
- Resmi Gönderi
İskandinav yüksegine destek lazım sistem bizde demek için

-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Devamında gerçektende şansımız olabilir ne deniyor buna ben pek anlamıyorum Sibirya termiğimiydi neydi o dönen soğuk bize doğru alabilir senaryolarda 3-4 tane var böyle
Soğukların gelmesi başlı başına yetmez. Soğuklara ek sinoptikte şart yoksa kuru soguktan boşa kombi yakarız
-
Ecmwf de batılama var yanlış görmediysem

-
- Resmi Gönderi
Olayın başlangıç noktası burası. İspanya Portekiz civarı dalış yapan alçak basınçın fazla derinlesmeden azorun destek yolunu açması Lazım. Burda İzlanda güneydeki alçak basınca destek veriyor vermemesi lazım
-
- Resmi Gönderi
Azor direkt olarak İskandinav yüksegine destek vermiş olsa sistem aşırı batılı iniş yapar bundan Yunanistan italya ekmeğini yer. Böyle de bir durum var
-
-
Azor direkt olarak İskandinav yüksegine destek vermiş olsa sistem aşırı batılı iniş yapar bundan Yunanistan italya ekmeğini yer. Böyle de bir durum var
Biz ortada kaldık yani abim bi İtalya bi Kafkas
-
- Resmi Gönderi
Maalesef olmadı tam da bahsettiğim gibi Portekiz civarındaki alçak daha da Güneye inerek azorun önünü kestiği gibi izlandayı canlandırıyor. Desteksiz İskandinav Güney Doğu yönünde hamle yapıyor mecburi istikamet
-
Gene olmadı YB üstümüze çok yatıyo
-
Maalesef olmadı tam da bahsettiğim gibi Portekiz civarındaki alçak daha da Güneye inerek azorun önünü kestiği gibi izlandayı canlandırıyor. Desteksiz İskandinav Güney Doğu yönünde hamle yapıyor mecburi istikamet
Burdan artık dönmez heralde abi

-
Batılama bariz var fakat destek yetersiz.
-