- Resmi Gönderi
Azor atağa kalkıyor
Ay sonunda pozitif ivme var diyor veriler zaten bi zahmet azor bey uyansın bizi mahvetti zaten
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAzor atağa kalkıyor
Ay sonunda pozitif ivme var diyor veriler zaten bi zahmet azor bey uyansın bizi mahvetti zaten
Athena modeli nasıl değiştirdim
sabah neydi öğlen neydi şimdi ne oldu.
İşin şakası 24-25 Aralık sonrası büyük değişiklikler olması muhtemeldir endeksler çok zit birbirine
24-25 Aralık çok ip üstünde bence abi 24-25 aralık diğer sistemin gidişatını belirleyecek bana göre
Athena hani azor ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Athena hani azor ?
Atak yapıyor gibi yaptı sönümlendi
Şimdiden eline sağlık Athena
Şimdiden eline sağlık Athena
Teşekkürler doğum günü çocuğu ![]()
24-25 Aralık çok ip üstünde bence abi 24-25 aralık diğer sistemin gidişatını belirleyecek bana göre
Şöyle söyleyeyim 2 ayrılan kutup var ondan kopan soğuklar güneye hafif bir salınım yapıyor. Eğer azor zamanında desteklemiş olsa Sibirya 1 ay üzerimizden kalkmazdı. O işi geçtik şimdi veriler bambaşka hal hal zıt zıt yönlü hamleler. Kutup ayrıştıktan sonra tekrar toparlanma olması lazım veriler bunu destekliyor ayrıca azorun kendisi de yok önce soğuklar arktik bölgede toparlanıp sonradan salınım yapacak. Bu da zaman gerektirir
Gfs saçmaladı iyicene sabaha yine bam başka verecek zaten ecm ile mutabık bile değil
Gfs saçmaladı iyicene sabaha yine bam başka verecek zaten ecm ile mutabık bile değil
Şuan gerçekçi şeyleri gösteriyor veriler yarın öbür gün değişmez ise![]()
Ay sonuna doğru gunceleme yapma kavgası çıkar şimdiden söyleyeyim ama ![]()
>>>WinteR<<<
geldi abim
Sistem nereye gitti lo