- Resmi Gönderi
Akşam gfs kar haritasi alabilir miyiz hocalarım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAkşam gfs kar haritasi alabilir miyiz hocalarım
Abi bende gündüz var gece yok sahut atar
Kafalar karışık kısa vadeyi atlatalım bence
Bu önümüzdeki süreç heyecan verici bence. Sadece sayısal modeller olarak bakmamak lazım olaya. Daha 72-96 saat sonrası önünü göremeyen modeller için 10 gün sonraki tahmin ana fikirden öteye geçmemeli.
Önümüzdeki yılbaşı sisteminin yıldızı Doğu Marmara civarları olacaktır diye düşünüyorum. Güney Marmara bile doğusu ancak kurtarır bu görüntüde. Olası bir AB tepkimesi her şeyi değiştirir ancak bu kadar kısa vadeden ne kadar değişir muamma.
Bu önümüzdeki süreç heyecan verici bence. Sadece sayısal modeller olarak bakmamak lazım olaya. Daha 72-96 saat sonrası önünü göremeyen modeller için 10 gün sonraki tahmin ana fikirden öteye geçmemeli.
Önümüzdeki yılbaşı sisteminin yıldızı Doğu Marmara civarları olacaktır diye düşünüyorum. Güney Marmara bile doğusu ancak kurtarır bu görüntüde. Olası bir AB tepkimesi her şeyi değiştirir ancak bu kadar kısa vadeden ne kadar değişir muamma.
Gece sabah belli olur diye düşünüyorum
Gececi tayfa, en güzeli gelsin inşaallah.Bucukta başlarız GFS ye , inşaallah yine eften puften bir senaryo yürütmez
Gececi tayfa, en güzeli gelsin inşaallah.Bucukta başlarız GFS ye , inşaallah yine eften puften bir senaryo yürütmez
Eline sağlık abi
Ben atarım abim yorulma sen mobilden müsaitim ![]()
Ben atarım abim yorulma sen mobilden müsaitim
Arada uğrar takip ederiz. Şimdiden eline sağlık kanka ![]()
GFS
ECMWF
ENS
Gefs
ICON
Sinan üstat absürt olaylar dolu modellerde bak mesela;
İngiltere'de yüksek hakimiyeti gözüküyordu verilerde yok oldu birden azor kaydı Grönland'a kadar açıldı. İngilizler şuan Ocak başında kar ihtimalleri konuşmaya başladı bu nasıl tersine döndü düşündürücü.