- Resmi Gönderi
42h da gorunuyor izorbarlarin cizgileri tirtikli bu daha noktayi koymadim demek oluyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur42h da gorunuyor izorbarlarin cizgileri tirtikli bu daha noktayi koymadim demek oluyor.
30 aralık son güncellemede değişse bir anda ömür boyu anacağımız bir sistem olur :D
42h da gorunuyor izorbarlarin cizgileri tirtikli bu daha noktayi koymadim demek oluyor.
Bana kalırsa sanki sabahki güncellemede de batılama olacak gibi istermisiniz batılaya batılaya azıcıkda olsa bir şeyler alalım
İstanbulun Anadolu yakası,Gebze İzmit Kocaeli için 7 ila 10 saat sürecek kar yağışı vermiş rüzgar yönü Poyraz.
İstanbulun Anadolu yakası,Gebze İzmit Kocaeli için 7 ila 10 saat sürecek kar yağışı vermiş rüzgar yönü Poyraz.
Ben örtü bekliyorum abi şahsen 5-7 cm arası sen ne düşünüyorsun kocaeli için konusu burası değil ama senin fikrini merak ettim
90 saat itibariyle Güneydoğu Anadolu da bir mini vortkes oluşmuş
Ben örtü bekliyorum abi şahsen 5-7 cm arası sen ne düşünüyorsun kocaeli için konusu burası değil ama senin fikrini merak ettim
Dewpoint e bakmak lazım hava baya kuru olacak gibi duruyor. Nem lazım hava Doygunluğu olursa miktar artar da fakat şuan gözüken düşük miktarda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çağrı kuzeyi bırak normal 12 hatta 24 saate dön zahmet etme
Çağrı kuzeyi bırak normal 12 hatta 24 saate dön zahmet etme
Tamamdır abi nasıl dersen
Modellerin gerçekliğini karşılaştıracağız kimse bir yere ayrılmasın.
Bakalım verilerle ne denli uyumlu?