Ocak 2. Hafta Vorteksin Büyük Kısmı Amerika Kıtasına Kaymış Görünüyor
Zaten oraya soğuk gelince biz sıcak tarafta kalıyoruz o tarafın sıcak yemesi lazım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOcak 2. Hafta Vorteksin Büyük Kısmı Amerika Kıtasına Kaymış Görünüyor
Zaten oraya soğuk gelince biz sıcak tarafta kalıyoruz o tarafın sıcak yemesi lazım
Son hafta ins alırız biseyler kuraklık çoğu ilde üst seviyelerde
Zaten önümüzde 2 tane vurkaç subpolar kökenli ataklar var tabiki yeterli değil ama onlarla idare edeceğiz bir süre
Şu anda 9-10 ocak arasındaki alacağımız sisteme odaklanmak lazım onu ne kadar potansiyelli alabilrisek o kadar iyi
Şu anda 9-10 ocak arasındaki alacağımız sisteme odaklanmak lazım onu ne kadar potansiyelli alabilrisek o kadar iyi
Yağışı max düzeyde alsak çok iyi olacak denizler durmayın patlayın bi 980 985 ![]()
288
Hocam aynen öyle ins her guncelemede güç kazanır onu takip edip önümüze bakmamız lazim
Benim beklentim,ocak sonu,olmadı şubat başı,olmadı şubat ortası,olmadı şubat sonu ![]()
312
Athena İskandinav Yükseği Zaten Ocak 20’den Sonra İhtimal Olarak Görünüyor. Ayrıca O Tarihe Kadar NAO’yu Eksi Değerlerde Tutuyor ECO
336
Önümüzde bir dinlenme süreci var abi. Bol yağış az sıcakla kapatırsak sonrasında gene kar kış kovalarız. (Kıyılar için)
Eline sağlık abi Polis01
Herkese selamlar bayadır yoktum burada tekrar geldim umarım herkes iyidir 🙂
Eline sağlık abi Polis01
wriscuttern Teşekkür Ederim 😊👏🏻
Gfs Akşam Güncellemesi Sona Ermiştir. Takip Eden Herkese Teşekkür Ederim 😊👏🏻👏🏻