Soğuklara bak şurdan vermeyelim bak
GFS - ECMWF PAYLAŞIMI ( 2026 )
-
-
-
-
Ecfm işte ne beklersin ki
-
Yorumlayacak varmı
-
Öğlenki zaten ekstrem bir senaryoydu şu anda bize aktif azor ve iskandinavya iş birliği lazım gerisi daha çok değişir ana fikir önemli şu anda iskandinavya ve azor iş birliği var biraz daha güçlenmesi gerek
-
- Resmi Gönderi
Athena eline emeğine sağlık abim, sağolasın. Eşlik eden herkese teşekkürler
-
Öğlenki zaten ekstrem bir senaryoydu şu anda bize aktif azor ve iskandinavya iş birliği lazım gerisi daha çok değişir ana fikir önemli şu anda iskandinavya ve azor iş birliği var biraz daha güçlenmesi gerek
Şu ingiltere üzerinden ispanya ve fransaya inen alçak basınç takip edilmeli
-
Şu ingiltere üzerinden ispanya ve fransaya inen alçak basınç takip edilmeli
İzlandanın birazcık sakin durması lazım parazitlerinde az olması lazım daha çok değişir Perşembe Cumaya kadar vakit var
-

Görüntü öyle b öyle rahatsız etmedi fena tat kaçırdı yalan yok -
İzlandanın birazcık sakin durması lazım parazitlerinde az olması lazım daha çok değişir Perşembe Cumaya kadar vakit var
Aslında izlanda çokta sıkıntı yapmadı bana kalırsa asıl can sıkan o parazit oldu gfsdede var aynı parazit yine bi iç sıkıntısı geldi
-
Aslında izlanda çokta sıkıntı yapmadı bana kalırsa asıl can sıkan o parazit oldu gfsdede var aynı parazit yine bi iç sıkıntısı geldi
Daha çok değişir iskandinavya olsunda ne olursa olsun iskandinavya var anafikirde
-
Athena eline sağlık 😎
-
Daha çok değişir iskandinavya olsunda ne olursa olsun iskandinavya var anafikirde
Daha çok değişire katılıyorum gece gfs de tam gaz takibe devam. Şu fransa ispanya cezayir yapan alçak basınç ne kadar güçsüzleşirse kutubu alırız direkt. Burdan bir başka türlü 2018 e yürek dayanmaz şans bizimle olur inşallah
-
Eline sağlık bu arada Athena
-