Gfs bu görüntüde ısrar ederse geçmiş olsun derim ben
GFS - ECMWF PAYLAŞIMI ( 2026 )
-
-
-
Model sonu

-
-
Çok kötü yaa olmaz böyleee
-
300 küsürüncü saat takmayın beyler 50 kere değişecek bi bize bi onlara diye
-
-
-
-
Salınımı her güncelleme gösteriyor 👍
-
Gfs akşam güncellemesi sona ermiştir, ay sonunda büyük potansiyel var sabırla takibe devam.
Bakalım ecmwf ne diyecek az sonra çok büyük şeyler var.

-
Salınımı her güncelleme gösteriyor 👍
Model sonu vade yetseydi az çok bir şeyler alabilirdik yine
-
Model sonu vade yetseydi az çok bir şeyler alabilirdik yine
Az çok değil ne var ne yok istiyorum 😬
-
Gfs bu görüntüde ısrar ederse geçmiş olsun derim ben
Israr etse ne olacak, Allah aşkına. 😁 300'lü saatlerden bahsediyoruz. Herşeyi dener, oranın akıbeti ancak 20 Ocak gibi belli olur. Sistem her halükarda bizi etkileyecek. Doğuya kaçma ihtimali vardı, o ihtimal kalktı gibi. Avrupa olayı yok. Yani kaçsa dahi yine bizi etkileyecek. Oluşum büyük bir oluşum.
Biz önce 17-19 Ocak sisteminin keyfini sürelim. Çok uzağa gitmeye gerek yok. Cepteki sistem daha uzaklardaki sistemden kat be kat iyidir. Yani belki hiç olmayacak.
Yani öyleleri var ki dışarda diz boyu kar var, evde oturmuş diğer sistemin takibini yapıyor. Yahu gelen sistemin keyfini sürsene😁
-
Israr etse ne olacak, Allah aşkına. 😁 300'lü saatlerden bahsediyoruz. Herşeyi dener, oranın akıbeti ancak 20 Ocak gibi belli olur. Sistem her halükarda bizi etkileyecek. Doğuya kaçma ihtimali vardı, o ihtimal kalktı gibi. Avrupa olayı yok. Yani kaçsa dahi yine bizi etkileyecek. Oluşum büyük bir oluşum.
Biz önce 17-19 Ocak sisteminin keyfini sürelim. Çok uzağa gitmeye gerek yok. Cepteki sistem daha uzaklardaki sistemden kat be kat iyidir. Yani belki hiç olmayacak.
Yani öyleleri var ki dışarda diz boyu kar var, evde oturmuş diğer sistemin takibini yapıyor. Yahu gelen sistemin keyfini sürsene😁
Yok hocam ben gfs kötü bir ışık yaktı mi istikrarlı şekilde devam ediyor da onu söyledim
-