Mkaymaz21 hocam tahmininize sivereği de ekleyebilir misiniz?
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Mkaymaz21 hocam tahmininize sivereği de ekleyebilir misiniz?
Pazartesi soğukların giriş yaptıgı tarihte yağış yakalayabilirsek ki bu ihtimal yüksek bu senenin ilk kar yağışını görebilirz.Ancak çok tatmin eder mi belirsiz şuan.Sonra üstümüze yb yatiyor.Soğukların çekildigi 20-21 tarihinde ab türeyebilir ve bolge bundan güzel kar yağışlari alır.Şuan için bu tarihlerde gözümüz olacak.
-
20-21 tarihinde ab türeyebilir ve bolge bundan güzel kar yağışlari alır.Şuan için bu tarihlerde gözümüz olacak.
Bu son dediğimi destekleyen seneryo sayısı az ama bekleyip göreceğiz bakalım
-
Bu son dediğimi destekleyen seneryo sayısı az ama bekleyip göreceğiz bakalım
Mantıken patlamalı ama bu sene hiçbir mantıklı şeye güvenmeme kararı aldım ?
-
Siirt kurtalan için öngörünüz nedir hocam .Rabbim kolaylık versin tahminlerinizde. Siirt e göre biraz alçakta kalıyor. Teşekkür
-
Siirt kurtalan için öngörünüz nedir hocam .Rabbim kolaylık versin tahminlerinizde. Siirt e göre biraz alçakta kalıyor. Teşekkür
Bilirim kurtalani.Facebokta takipçim vardi kurtalanda sürekli pervari ilçesi metrelik kar alırken biz niye yağmur alıyoruz derdi.Şuan için pazartesi akşamı yağışın sulukar veya kara çevirme ihtimali var.Teşekkür ederim bu arada.
-
Kurtalan da bizim silopi ve cizre gibi galiba Mkaymaz21
-
Mkaymaz21 Abi konumum için örtü bekleyebilirmiyim
-
Mobildeyim pc gecince bakacam son güncellemeler e
-
Mkaymaz21 Abi konumum için örtü bekleyebilirmiyim
Sıcaklıklar bir tık atmış pazartesi sorun çıkarmaz umarım.Sali günü yağış devam ederse ki son güncellemerde bunu gösteriyor sali günü de orta kuvvette kar yağışlı görünüyor.Senin bölgen için ben örtü düşünüyorum ancak çok tatmin etmeyebilir.
-
Dün soğukların çekildigi 20-21tarihlerinde ab türeyebilir demiştim.Ecm sabah güncellemesi ayın 20sinde görmüş bunu.G.doğu için kar vermiş sabah güncellemesinde.Ancak bu haliyle soğuklar yetersiz kalabilir.
-
-
öğle gfs biraz daha doğulu
-
Gfs SURİYE ye kar yağdırdı
-
suriyeye yağdı bize yağmadı =D=D=D=D
-