Diyarbakir icin 40cm hayal degil  Gece bolgede kar firtinasi olacak
 Gece bolgede kar firtinasi olacak 
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
- 

- 
			- Resmi Gönderi
 Diyarbakir icin 40cm hayal degil  Gece bolgede kar firtinasi olacak Gece bolgede kar firtinasi olacak Diyarbakır içinde süper bir rakam , inşallah fazlası olsun abim 
- 
			Mkaymaz21 Batman hakkında görüşlerin ne? mgm rekor olarak 32 cm diye geçmiş. kırma ihtimali var mı sence? 
- 
			Mkaymaz21 Batman hakkında görüşlerin ne? mgm rekor olarak 32 cm diye geçmiş. kırma ihtimali var mı sence? 30cm ustu garanti.Daha fazla da olabilir.Persembe aksam saaylerine kadar surecek. 
- 
			30cm ustu garanti.Daha fazla da olabilir.Persembe aksam saaylerine kadar surecek. ufff, kara doyacağız desene  
- 
			Mkaymaz21 hocam bizde durum nedir 40 cm alır mıyız 
- 
			- Resmi Gönderi
 30cm ustu garanti.Daha fazla da olabilir.Persembe aksam saaylerine kadar surecek. Amed rekoru olur toprağım büyük ihtimal 
- 
			Mkaymaz21 hocam bizde durum nedir 40 cm alır mıyız Evet 
- 
			- Resmi Gönderi
 Bereketli olsun dostlar   inşaALLAH 
- 
			kütle batmana girer girmez eriyip kayboluyor vallahi sinirlerim gevşedi, radara bakamaz oldum. zaten Siirt Allah'a emanet. 
- 
			- Resmi Gönderi
 kütle batmana girer girmez eriyip kayboluyor vallahi sinirlerim gevşedi, radara bakamaz oldum. zaten Siirt Allah'a emanet. Nasıl oluyor Antep bile kar aldı Batman ilginç metorolojik olarak 
- 
			Diyarbakir icin 40cm hayal degil  Gece bolgede kar firtinasi olacak Gece bolgede kar firtinasi olacak The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bizim için hayal mi hocam  
- 
			Batman için sistem mistem kovalamıyacam artık yıldım yoruldum 
- 
			Hocalarm Siverek'te halen bişey yokmuş neden böyle oldu ki 
- 
			Bizim için hayal mi hocam  Hocam biraz sabir  .Bolgenin dogusu icib  persembe aksamina kadar suremiz var.Gece yarisindan sonra  700-800 hpa nemliligi cok iyi. .Bolgenin dogusu icib  persembe aksamina kadar suremiz var.Gece yarisindan sonra  700-800 hpa nemliligi cok iyi.
-