- Resmi Gönderi
Maşallah şov yapmış:) teşekkür ederim hocam 🙏 ayın 29 u benim için mühim 😂 o gün için yağış ne durumda
Senin için bir rahat olsun öncelikle abim. Ben tahminimin arkasındayım. Ayin 29’u güzel bir kar yağışı alacağız insallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMaşallah şov yapmış:) teşekkür ederim hocam 🙏 ayın 29 u benim için mühim 😂 o gün için yağış ne durumda
Senin için bir rahat olsun öncelikle abim. Ben tahminimin arkasındayım. Ayin 29’u güzel bir kar yağışı alacağız insallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sabrszım biraz belli oluyor değil mi ![]()
Tekrar teşekkür ederim hayırlı geceler
Sahutt abi ne zaman kar başlar kütleler nerden gelcek radar boş şuan
Sahutt abi ne zaman kar başlar kütleler nerden gelcek radar boş şuan
Ses var mı ?
Ses var mı ?
Bi ara çok iyi yağdı şuan boş
Bi ara çok iyi yağdı şuan boş
Son durumları nedir ilerleyen saatlerde
Son durumları nedir ilerleyen saatlerde
Radar boş değil abim devam insallah
29'undaki yağışları çok azalttı modeller.AB zorlasa sadece mardinin güneyini vurup teğet geçecek. Örtülü kar ihtimali 29'u için çok azaldı
29'undaki yağışları çok azalttı modeller.AB zorlasa sadece mardinin güneyini vurup teğet geçecek. Örtülü kar ihtimali 29'u için çok azaldı
Korkum şu ki 31 Aralık yağışlarını da böyle yapacaklar son 24 saat kala zar zor netleşiyor yağış
Radar boş değil abim devam insallah
Sıyırma ihtimali var mı o yeşil kütle gelir mi sence
Korkum şu ki 31 Aralık yağışlarını da böyle yapacaklar son 24 saat kala zar zor netleşiyor yağış
Ben 06z güncellemelerini pek önemsemem. 00Z ya da 12z güncellemelerini genellikle baz alırım. GFS akşam döner umarım ![]()
Sıyırma ihtimali var mı o yeşil kütle gelir mi sence
Radar takibi yap abim müsaitsen
Bu gece yağış olduğu takdirde Diyarbakır'da ilk kar taneleri görülebilir. 600-650 metrelere iniyor kar sınırı
Bu gece yağış olduğu takdirde Diyarbakır'da ilk kar taneleri görülebilir. 600-650 metrelere iniyor kar sınırı
Arpege ye baktin mı hocam 29 u için halen de iyi yağış vermeye devam ediyor sisteme kalmış 48 saat halen çözemedi modeller 😂
Arpege ye baktin mı hocam 29 u için halen de iyi yağış vermeye devam ediyor sisteme kalmış 48 saat halen çözemedi modeller 😂
Sınırlı alan modelleri genelde başarılıdır son saatlerde. Akşam İCON'a vs bakacağız