25 Şubat
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
- Resmi Gönderi
Neyse fazla uzamasın yarın açarım konuyu.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. guncel bölgesel rüzgarların 2018 şubata benzemesi muhtemel Avrupa'ya -32 lerin indiği soğuklar bu sefer nereye gidecek bakalımThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güncel.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok iyi
-
- Resmi Gönderi
Güncel.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. zonal ruzgarlarin duruldugu vakit basinc dizilimleri lehimize olursa cok iyi sonuclar alabiliriz
-
- Resmi Gönderi
Modellerde batılama ve güç kazanma olasılığı var mı bakalım atacağım güncel veri bizlere nasıl çıktılar sunacak .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
- Resmi Gönderi
Ao -5,6 ya çakılırsa hoşgeldin ilkbahar değil direkt yaz
-
Ao -5,6 ya çakılırsa hoşgeldin ilkbahar değil direkt yaz
2018'de Ao kaçtı
-
- Resmi Gönderi
2018'de Ao kaçtı
-3
-
Modellerde batılama ve güç kazanma olasılığı var mı bakalım atacağım güncel veri bizlere nasıl çıktılar sunacak .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 6sındakimi Hocam
-
İşte ben sabahtan beri onu diyorum güçlü ekstrem sistemler avrupaya kayınca her yerde bize gelecekmiş gibi reklam yapılıyor.Isınma yer deiştirme minor yada major bize fayda sağlayacak gibi gözüksede izlanda atlantikteki parça parça parazitler oluşumu batı avrupaya çekme ihtimali az değil hatta daha olası bence.İnşallah yanılırız.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Senaryo kümelenmesi 6 şubatın bir kısmı ve 7-8 şubatta marmara ege yıldız saysın demiş resmen.
-
- Resmi Gönderi
ecmwf zonal rüzgar tahminlerini tutarlı bulmuyorum ancak yinede atalım istenilen seviyelere inmiş bulunmakta ancak bana göre 0 ın altına gidebilir hatta -10 lara