O zaman şimdiden uçmaya gerek yok 33 gayet büyük bir rakam çünkü , ayrıca önceden sistemler 1-2 hafta kala netleşiyordu şimdi 3 gün kala bile kesin olmuyor nedenm??
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
- Resmi Gönderi
Ben 8 şubat 2020 vibei alıyorum
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Evet bunlarda güncel değerli hocalarımız neler der bunlar için acaba sanırım güzel görüntüler gelmiş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
15 dk sonra AO ve NAO çıkıcak taze taze takipteyim hemen atıcam

-
Ecmwf haftalık verisinde sistem çok doğulu gözükmüyor akşam batılayabilir

-
veriler yok mu daha
-
Geldi
-
Evet güncel veriler geldi AO ve NAO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sinan Hocam nasıl
-
Dünle aynı bir değişim yok
-
Hemen hemen dünkü ile aynı fakat hala daha izlanda baskısının yüksek olma ihtimali var pamuk ipliğinde tedbirli olmakta fayda var
-
- Resmi Gönderi
Ben pek anlamam da ne kadar pozitifse o kadar kafkas mantığından yola çıkarsak, hafif pozitiflik karadenizi işaret eder gibi. Nötre yakın olsun tüm ülkemize gelsin hayırlısıyla
-
Biz de ECMWF nin NAO sunu atabilecek birisi var mı acaba?
-
- Resmi Gönderi
Biz de ECMWF nin NAO sunu atabilecek birisi var mı acaba?
-