- Resmi Gönderi
Şu görüntü ecmwf hava rejiminde atlantic ridge ile onaylandı ancak modeller bize inatla hafif negatif nao sunuyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu görüntü ecmwf hava rejiminde atlantic ridge ile onaylandı ancak modeller bize inatla hafif negatif nao sunuyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu görüntü ecmwf hava rejiminde atlantic ridge ile onaylandı ancak modeller bize inatla hafif negatif nao sunuyor
Bu ne anlama geliyor?
Bu ne anlama geliyor?
Model ile veri uyuşmuyor gfs modeli nao endeksine uyuyor ancak ecmwf de hava rejimi verisi modele uyumsuz yani görmemiz gereken model ecmwf verisine göre böyle.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu görüntü ecmwf hava rejiminde atlantic ridge ile onaylandı ancak modeller bize inatla hafif negatif nao sunuyor
Ecmwf zortlamış diyorum başka birşey demiyorum
Bu dün ki nasıl değişti bu kadar
Ecmwf zortlamış diyorum başka birşey demiyorum
Dünde böyleydi XD
Kral ya 1 ay sonra ki 1 şubatta iskandinav yükseğini görüyor 2 gün sonra ki değişimi bugün görüyor
Kral ya 1 ay sonra ki 1 şubatta iskandinav yükseğini görüyor 2 gün sonra ki değişimi bugün görüyor
+1 nao dan +4 naoya 1 günde
40 yılın başı soğuk gösterir bu aya nasipmiş
Atmışken yağışıda atalım
Bende foto görünmüyor
Bende foto görünmüyor
Var abim şimdi baktım bende ama , tekrardan bak bakalım
Var abim şimdi baktım bende ama , tekrardan bak bakalım
Bu şekil abi