Estimator benim attıklarımı görebiliyor musun ?
Veri Paylaşımı, Değerlendirme, Analizler
-
-
-
Bende her ikisi de gözüküyor
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu şekil abi
Bazen yapıyor bizde de oluyor ama ,
Izlanda nin attığı görsellere bir göz atarmısın abim.
-
- Resmi Gönderi
Bende çıkıyor sorunsuz
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
SKIRON

-
Ortalık yıkılır diye yorumladım
-
Ortalık yıkılır diye yorumladım
31 i akşamından 1 öğleden sonraya kadar şans var muhtemelen beyaz örtü olacak gibi 5-6 cm gece çok yağabilirse kartopu oynanacak kadar bile olur ama kısa süreli
-
31 i akşamından 1 öğleden sonraya kadar şans var muhtemelen beyaz örtü olacak gibi 5-6 cm gece çok yağabilirse kartopu oynanacak kadar bile olur ama kısa süreli
Yılbaşının karlı geçmesi hoş olacak ya bir sonraki salınımı kaçırsak bile bunu az çok almış olmamız beni daha çok sevindirdi açıkçası
-

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2021 V2 mi acaba
-
2021 V2 mi acaba
Ocak gibi olursa ihya olur, Anadolu içleri 30 cmler almıştı harikaydı ama sanmam
-