Bir taraf yanar bir taraf donar nasil iş ama
Güney kutbunda kışın en baba zamanları şuan.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir taraf yanar bir taraf donar nasil iş ama
Güney kutbunda kışın en baba zamanları şuan.
İzlanda yaz'ı da çok güzel oluyor aşırı soğuk değil 10-12 derece arası tatlı bir soğuk. En sevdiğim sıcaklık aralığı
Modeller yaz daha bitmedi aksine kavurucu sıcakların etkisi altına giricez diyor...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Modeller yaz daha bitmedi aksine kavurucu sıcakların etkisi altına giricez diyor...
Aşırı bir şey olmaz. Güney kesimler aşırı olabilir. Etkisi da kısa sürer.
Not al dediğimi
2 hafta sonra denize gitmelik süper bir hava olabilir
Aşırı bir şey olmaz. Güney kesimler aşırı olabilir. Etkisi da kısa sürer.
Not al dediğimi
normallerin 8-10 derece üstü bence aşırı bir şey
2 hafta sonra denize gitmelik süper bir hava olabilir
En gazla 5-6 gün sürer etkisi
normallerin 8-10 derece üstü bence aşırı bir şey
Ben o kadar olacağını düşünmüyorum geçende aşırı serin hava derken inanmamıştınız
Ben o kadar olacağını düşünmüyorum geçende aşırı serin hava derken inanmamıştınız
aşırı serin havadan kastın -8 anomaliyse +8 anomali neden aşırı sıcak hava diye gelmiyor sana ?

ecmwf diagramında 28-29 temmuzdan itibaren ağustosun ilk yarısında ülkenin yarısından çoğu sıcak tarafta geri kalan günlerde ise tamamı
aşırı serin havadan kastın -8 anomaliyse +8 anomali neden aşırı sıcak hava diye gelmiyor sana ?
Sadece istanbulu mu koyuyorsun kefeye. İç Anadolu doğu Marmarayı ne çabuk unuttun
Sadece istanbulu mu koyuyorsun kefeye. İç Anadolu doğu Marmarayı ne çabuk unuttun

sistemin pik anında -10 var yusuf oda bir kaç yüz km lik alanda
sistemin pik anında -10 var yusuf oda bir kaç yüz km lik alanda
Saat gece 3 e götür bakalım
Saat gece 3 e götür bakalım

Bu anomalinin imkanı yok. Güney Marmara soğuk oldu neredeyse