- Resmi Gönderi
Bu anomalinin imkanı yok. Güney Marmara soğuk oldu neredeyse
| Kocaeli, İzmit, İZMİT ORMAN SAHASI | 14,7 |
Bak 14.7 buranın rakımı 200-350 arası
17–19 °C (200–500 m rakımlı ormanlık alanlarda) temmuz ayı gece sıcaklık ortalaması buda
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu anomalinin imkanı yok. Güney Marmara soğuk oldu neredeyse
| Kocaeli, İzmit, İZMİT ORMAN SAHASI | 14,7 |
Bak 14.7 buranın rakımı 200-350 arası
17–19 °C (200–500 m rakımlı ormanlık alanlarda) temmuz ayı gece sıcaklık ortalaması buda
Kocaeli, İzmit, İZMİT ORMAN SAHASI 14,7 Bak 14.7 buranın rakımı 200-350 arası
Allah aşkına gidip en sıcak kalan bölgeleri seçmen nedir böyle. Sen gece 10-9 derecelere düşen yerlerin farkında mısın
gece zaten hissedilen sıcaklık düşük oldu farkındayım ancak bence gündüz farkı daha belirgindi
Allah aşkına gidip en sıcak kalan bölgeleri seçmen nedir böyle. Sen gece 10-9 derecelere düşen yerlerin farkında mısın
rakımlarına bakıp atsana bende merak ettim
rakımlarına bakıp atsana bende merak ettim
Rakımı yüksek veya değil. Sen gece iç kesimlerde sobalar yanacak dediğimde gülücük emojisi atmıştın. Haklı çıkınca ben bir kez bile tebrik edip özür dilemedin. Nankörsün
Rakımı yüksek veya değil. Sen gece iç kesimlerde sobalar yanacak dediğimde gülücük emojisi atmıştın. Haklı çıkınca ben bir kez bile tebrik edip özür dilemedin. Nankörsün
Arkadaşım ben sana geçende dedim ya bilecikte sabaha karşı sıcaklık 10 dereceye kadar düşüyor diye o zaman soğuk hava dalgaası bile yoktu yani farketmez.
| Afyonkarahisar, İhsaniye, İHSANİYE | 6,2 |
Aydiner dayının mekandan örnek vereyim bak yani öyle abartı bir serinlik yok 4-5 derece kadar
Ortalama gece en düşük: 11–13 °C
İhsaniye'nin orman içi veya kamp alanlarında Temmuz gecelerinde sıcaklığın ortalama 9–12 °C'ye kadar düşebilir.
Böyle tartışmalar yapalım arada bilgileri tazeleriz.
Afyonkarahisar, İhsaniye, İHSANİYE 6,2 Aydiner dayının mekandan örnek vereyim bak yani öyle abartı bir serinlik yok 4-5 derece kadar
Ortalama gece en düşük: 11–13 °C
İhsaniye'nin orman içi veya kamp alanlarında Temmuz gecelerinde sıcaklığın ortalama 9–12 °C'ye kadar düşebilir.
Böyle tartışmalar yapalım arada bilgileri tazeleriz.
Kardeşim nasıl abartı serinlik yok gündüz sıcaklıkları 20 derecenin altında kaldı çoğu Marmara bölgesinde
Ha kel Hasan ha Hasan kel, derler ya bir deyim,böyle üzmeden birbirinizi devam..
Gfs 2-3 gün sonra sıcak havayı kırpar
Çünkü öyle bir endeks değerleriyle bu kadar sıcağı vermesi mantıksız.
8-9 ağustos sıcağın kırılma ve bir ihtimal yağışların gelme durumu var.
Ağustos sağlam olcak gibi. Yazı baya hissederiz
Ağustos sağlam olcak gibi. Yazı baya hissederiz
Gfs en geç 3-4 güne döner aşırıdan ortalamanın bir iki tık üstüne iner
Ağustosa gerçekten ağustos gibi giricez ve öyle devam edecek gibi duruyor en azından ilk yarısı...
Durgun ve sıcak hava atağına maruz kalacağımız ağustos ayının ilk yarısında herkes bu son sıcaklar ağustosun yarısı yaz yarısı sonbahar algısına "bence" kapılmasın.
Bu sene yaz geç gidip sonbahar geç gelebilir.