• Temmuz ayında ciddi ciddi hoca konuşuyoruz ve Sergen Yalçın falan deniyor…

Şampiyonlar liginde kendi kurdurduğu kadro ile 0 çekti. Rio Ave - PAOK gibi rakiplere elendi. Yayınlarda yaptığı açıklamalarla kendini Fenerbahçe hocalığına yamamaya çalıştı.
    Ben böyle birini Beşiktaş hocası olarak görmek istemiyorum !

Sergen Yalçın: "Ex'ten next olmaz. Kulüplere de söylüyorum, bu cümleyi iyi anlayın. 'Ex'ten next olmaz', çok doğru bir sözdür."

‘’Pressure is a privilege’’

• Temmuz ayında ciddi ciddi hoca konuşuyoruz ve Sergen Yalçın falan deniyor…

Şampiyonlar liginde kendi kurdurduğu kadro ile 0 çekti. Rio Ave - PAOK gibi rakiplere elendi. Yayınlarda yaptığı açıklamalarla kendini Fenerbahçe hocalığına yamamaya çalıştı.
    Ben böyle birini Beşiktaş hocası olarak görmek istemiyorum !

Sergen Yalçın: "Ex'ten next olmaz. Kulüplere de söylüyorum, bu cümleyi iyi anlayın. 'Ex'ten next olmaz', çok doğru bir sözdür."

Yakında bize de biri yazılır yönetim transfer yapmıyor gibi bir şey geçen sene ki kadroyla gidiyoruz aşağı yukarı ve Fatih Tekke'nin başarılı olması çok zor

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Yakında bize de biri yazılır yönetim transfer yapmıyor gibi bir şey geçen sene ki kadroyla gidiyoruz aşağı yukarı ve Fatih Tekke'nin başarılı olması çok zor

İstikrar olmadan başarı imkansız. Belki Ole doğru hoca değil eyvallah. Ama elindeki kadroya istediği 3 ana transferin ikisini yapmadan, çorap değiştirir gibi hoca değiştirip başarı bekleyemezsin. Beşiktaş kulübü ciddiyetini kaybetti maalesef. Geçen hafta demiştim ya “Beşiktaş futbol aklı kazanıyor” çok büyük yanılmışım…

Madem ilk resmi maçta hoca konuşacağız ?

Ne diye Ole ile kampa gittik ?

Sorulacak çok soru var Serdal Adalı’ya, umarım hocayı göndermek gibi bir hata yapmaz…

‘’Pressure is a privilege’’

• Resmi Gönderi

Madem ilk resmi maçta hoca konuşacağız ?

Ne diye Ole ile kampa gittik ?

Sorulacak çok soru var Serdal Adalı’ya, umarım hocayı göndermek gibi bir hata yapmaz…

İlk resmi maç sonunda arkadaşlarla konuşurken "hoca da değişirse şaşırmam"dedim.

O günden beride takip ediyorum,çok eleştiri var hocaya.

Tutunması zor bu şartlarda.. Rahat kalamayacak, bırakmaz bizim fosiller.

Hatta görderio Sergen ve Güneş adını piyasaya sürdüler bile adiler

Ülke futbolu Bulgar ligi kadar kalitesiz, Spor camiamız ise rantçı ve gaddar

Yakında bize de biri yazılır yönetim transfer yapmıyor gibi bir şey geçen sene ki kadroyla gidiyoruz aşağı yukarı ve Fatih Tekke'nin başarılı olması çok zor

Tekke deli dolu ama kalitelidir..Yapar birşeyler

• Küme düşürmez ama bu kadroyla şampiyonlukta kovalanmaz tam Alanyaspor zamanı kadrosu 4-5 kovalayacaktır

Tekke deli dolu ama kalitelidir..Yapar birşeyler

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

OLMASI GEREKEN OLMUŞ 👇, bizde de olsun diyelim.

La Liga yönetimi, yeni sezonda teknik direktörlere “orta hakemi maç başı 2 kez VAR incelemesine çağırma hakkı” verme kararı aldı!

İtiraz başarılı olursa, 2 hak da korunacak. İtiraz haksız çıkarsa teknik direktörün hakkından düşecek. (Cope)