• Bu oyuncu kim?

Güncel olduğu için yine ipucu yok.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Trabzonspor, bonservisi Bulgar ekibi, Ludogorets'te olan golcü oyuncu Jakub Swierczok'u gündemine aldığı öğrenildi.

28 yaşındaki oyuncunun geçen sene ki performansı;

28 maçta 20 gole katkı yaptı

Geçtiğimiz sezon Polonya'da Piast Gliwice formasıyla dikkat çeken Swierczok, ligde, kupada ve Avrupa Ligi'nde oynadığı toplam 28 maçta 17 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Allah Allah hiç duymadım ama olabilir forvet lazım güzel nokta

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

2.33 de atılan penaltı evlere şenlik.Basketbol malum el oyunu o yüzden fake atma onda estetik ve güzel.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edilen Ukraynalı teknik adam Sergiy Rebrov, Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ain ile anlaşma sağladı.

• Beşiktaş'ın eski yıldızlarından ve eski antrenörlerinden Guti Hernandez, Mayıs 2019'da alacakları zamanında ödenmediği iddiasıyla sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.

Milliyet'te yer alan habere göre, konuyu FIFA'ya taşıyan İspanyol çalıştırıcı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) görülen davayı kazandı. Buna göre siyah - beyazlılar 164 bin 400 euro'yu Guti'ye yüzde beş faizle ödeyecek.

44 yaşındaki teknik direktör Temmuz 2018 ile Mayıs 2019 tarihleri arasında dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yardımcılığını yapmıştı.

• 2.33 de atılan penaltı evlere şenlik.Basketbol malum el oyunu o yüzden fake atma onda estetik ve güzel.

Harici İçerik youtu.be
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Nba şampiyonlar ligiyse euroleaugue İzmir Karabağlar Ortaokulu basketbol turnavısıdır diyip yatıyorum iyi geceler.

:I

• Resmi Gönderi

2.33 de atılan penaltı evlere şenlik.Basketbol malum el oyunu o yüzden fake atma onda estetik ve güzel.

buda bizim sabri

Harici İçerik www.youtube.com

• Salih Uçan Aytemiz Alanyaspor’dan ayrıldığını açıkladı

Adım adım Beşiktaş’a

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

valla hocam olsa iyi olur ya evde tek başıma izlemek istemiyorum :(

Yine de tek başına izleme derim madem ihtiyaç duyuyorsun.

Görüştüğün bir kaç arkadaş ile yine de bakma imkanın var.Az dikkat ederek gülerek neşe içinde bakabilirsin abim.

• Resmi Gönderi

Türkiye den Cüneyt Çakır tek temsilcimiz şampiyona da.

İsrail'den de bir hakem var.Acilis maçımız İtalya ile .İsrail hakem bizim maça atanır mı?

Katılanları görünce aklıma bu geldi benim de.Husnu kuruntu da diyebilirsiniz :)