Trendyol 1.Lig'de normal sezonun sonuna geliyoruz
Düşecek son takım ve Play-off hattının sıralaması belli olacak
Son maçta özellikle bol gol beklediğim karşılaşma Adanaspor - Boluspor müsabakası Iğdır FK yenmesi durumunda averaj lazım olacak Bolu'ya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTrendyol 1.Lig'de normal sezonun sonuna geliyoruz
Düşecek son takım ve Play-off hattının sıralaması belli olacak
Son maçta özellikle bol gol beklediğim karşılaşma Adanaspor - Boluspor müsabakası Iğdır FK yenmesi durumunda averaj lazım olacak Bolu'ya
İlk yarı 6-0 Bolu üstünlüğüyle sona erdi 3-4 gol daha olur şu anki Iğdır FK 1-1 Karagümrük sonucu zaten averaja gerek olmadan play-off hattına sokuyor
Trendyol 1.Lig'de normal sezon sona erdi
Hafta içi kupa maçı bu maçtan daha heyecanlı geçer bence
ZTK Finali günü
Bu saatten sonra hayatta dönmez maç ZTK'de şampiyon Galatasaray
Hala Ali Koç’u Hamdi Akını falan savunan Fenerbahçeliler görüyorum. Bir an önce yeni yönetim gelmeli. Süper kupa oynanacak onu alarak kazana kazana gitmeli. Galatasaray ile bıraktım rekabeti makas o kadar açıldı ki artık her sezon 3 kupa alsa Fenerbahçe kupa sayıları 10 senede eşitleniyor. Yönetime yakın gazeteciler hala Ali beyin aday olması gerekiyor diyor 🙂
Bilmiyorum eskiden de böyle miydi? Büyüklerimiz daha iyi bilir. Whisper
Bilmiyorum eskiden de böyle miydi? Büyüklerimiz daha iyi bilir. Whisper
FB nin çok çalkantılı zamanları vardı eskiden.
Guruplar ve bölünmüşlük ile epeyce sıkıntılı zamanlara neden oluyordu
Ne zaman Aziz Yıldırım geldi hepsini bitirdi.
Şimdi de Ali Koç bir bahane arıyor gibi ayrılmak için
Yani 10 bin imza toplanirsa kongre için bırakırım diyor..
Zaten bıraktım yokum demişti Koç,Aziz Yıldırım adayım deyince yine bu işe soyundu.
Neyse fazla yazmaya bile gerek yok
Sahutt bir kaç eski yazı vardı onları bulamadım,yazmakla da olmaz tabi ki
Lakin yeni sayılır bir yazı var bunu atayım
Şemaya bak bakalım sonrada yazıyı oku
Mahmut Uslu’nun konuşmalarını dinledim. Hakan Bilal Kutlualp’i de sonuna kadar dinlemiştim. İkisi de çok doğru konuşuyor. Şampiyon olmazsam giderim diyor. Destekliyorum ikisini de .
Şampiyon Galatasaray oldu
Sivas düştü yerine soğuk yer lazım
Gençlerbirliği geldi Ankara soğuktur ben Bolu'yu düşünmüştüm ama çok fark yedi bugün
Sivas düştü yerine soğuk yer lazım
En azından Trabzonspor 19 şampiyon oldu
Son iki hafta bakalım genç ağırlığı ne olacak kadroda
Gençlik Ligi'ne iki takım yollayacağız
Galatasaray u19 A takım şampiyon olup direk lig aşamasına katıldığı için lig aşamasından katılacak
Trabzonspor u19 yerel şampiyonlar kategorisinden bu sene olduğu gibi elemelerle katılacak