- Resmi Gönderi
Gazozuna devam eden maçlar sonlarına doğru kalifiye takımlar sıyrılıp iyi eşleşmeler başladı.
Bugün de güzel maçlar var.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGazozuna devam eden maçlar sonlarına doğru kalifiye takımlar sıyrılıp iyi eşleşmeler başladı.
Bugün de güzel maçlar var.
Dün gece ilk defa bu organizasyonu izledim. Fluminense - Al Hilal maçı, futbolu özlediğim şu günlerde beni tatmin etti
Dün gece ilk defa bu organizasyonu izledim. Fluminense - Al Hilal maçı, futbolu özlediğim şu günlerde beni tatmin etti
1 maç izlemedim daha ya şu gazozuna yapılan organizasyonda
İlk defa Bayern maçı ikinci yarı
Real maçı ilk yarıya baktım
İlk akşam maçı ikinci yarısı efsaneydi,hakem sıkandalı da vardı ama hak yerini buldu
Real 2 farklı öne geçince ikinci yarıyı pas geçtim ama 3-2 bitmiş
Şu rezil turnuva yüzünden Musiala’nın neredeyse kariyeri bitiyordu
Orkun Kökçü, ne büyük Beşiktaşlısın be abi…
Vallahi helal olsun, daha gelmeden efsanemiz oldu 🦅
Orkun Kökçü, ne büyük Beşiktaşlısın be abi…
Vallahi helal olsun, daha gelmeden efsanemiz oldu 🦅
Geldiği takdirde yeni sezon formasına hangi ismi yazdıracağım konusundaki kararsızlığım son bulacak 😅
Süper Lig ve 1. Lig'de 2014 Nisan ayından bu yana devam eden biletleme ve müsabakalara giriş süreçlerinde yeni bir döneme geçiliyor.
Türkiye Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarla yaptığı görüşmeler neticesinde, futbolun gerçek sahibi taraftarların stadyumlara erişimini kolaylaştırmak amacıyla önemli bir düzenlemeye gitti. TFF'nin stadyumlarda kullanılan elektronik bilet ekipmanlarını güncel teknolojiye göre geliştirmesiyle birlikte, 2025-2026 sezonundan itibaren taraftarların çipli T.C. kimlik kartlarına da elektronik bilet yüklemeleri sonrasında stadyumlara girişlerine imkan sağlanacaktır.
Bununla birlikte kulüplerimiz hali hazırda anlaşma sağladıkları bilet satış firmalarıyla satış ve stadyuma giriş esaslarını belirleme hakkına sahip olacaktır.
( https://www.tff.org/default.aspx?pageID=204&ftxtID=47971 )
Yanılmıyorsam Trabzonspor gibi Beşiktaş'ta UEFA ile bir anlaşma yapmıştı o anlaşmaya uymamanın sonuçları bayağı uzayıp gidiyordu bakalım seneye ne olur
Real sıcakta kalmış gariban gibi ve nefes alamıyorlar.
PSG kabus gibi çöktü 3-0
Real Madrid dönerse buradan yüzyılın maçı olmaya aday bence
Sebebi şu ana kadar bir şey yapamadılar..Yaparlarsa tarihi maç olur
Real de malum bencil adam olduğu sürece Real eksik oynar
PSG ezdi geçti Reali,sadece 9 dakika da ezici üstünlüğüyle 2-0 yaptı.
Arkası da geldi,eğer işi rölantiye almasa PSG daha fena sonuç elde edebilirdi.
Chelsea bunlara rakip olamaz böyle bir görüntü hakim.
Bu makina uzun seneler çalışır hemde sekmeden.
Fikrimi geri alıyorum...
Futbol tarihinin en iyi organizasyonu;
Fikrimi geri alıyorum...
Futbol tarihinin en iyi organizasyonu;
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Terbiyesizlik etmiş,başkan olsam anında kapının önüne koyardım
Organizasyon konusunu anlamadım 🙂
Terbiyesizlik etmiş,başkan olsam anında kapının önüne koyardım
Organizasyon konusunu anlamadım 🙂
Beşiktaş'a açılan yol oldu abi Orkun için. Buraya yansımayan kısımda hoca, Orkun'a sertçe çık dışarı diyor sonrasında yaşananlar malum. Bruno Lange sorun yok diye açıklama yapsada Orkun geri adım atmıyor ve kulübe fikrini iletiyor. Sonrasında gösterdiği net tavır ile başka takımları redderek, başkanında yoğun çabasıyla Beşiktaş'a geliyor...