Panathinaikos - Shaktar maçının galibi Samsunspor ile oynayacak Arda Turan'ın bir kez daha Türk bir takıma rakip olma olasılığı bence yüksek
Samsun başkanından nefret ederim ama kulubü severim. İnşaallah Samsun tur atlar yakışır 55'e
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPanathinaikos - Shaktar maçının galibi Samsunspor ile oynayacak Arda Turan'ın bir kez daha Türk bir takıma rakip olma olasılığı bence yüksek
Samsun başkanından nefret ederim ama kulubü severim. İnşaallah Samsun tur atlar yakışır 55'e
Avrupa Ligi'nde çok zorlanırlar bence konferans daha iyi olabilir
Avrupa Ligi'nde çok zorlanırlar bence konferans daha iyi olabilir
Avrupa tecrübesi olmamış bir takım için ikiside zor. Tabi konferansta daha yeni takımlar var orası ayrı. Gelir ve itibar açısından umarım UEL'e kalırlar
Avrupa maçlarında takımlarımıza başarılar.
Lig daha başlamadan erteleme açıklaması hiçte hoş durmadı.Nasil Avrupa takımları ile mücadele edeceğiz bilmem
Avrupa maçlarında takımlarımıza başarılar.
Lig daha başlamadan erteleme açıklaması hiçte hoş durmadı.Nasil Avrupa takımları ile mücadele edeceğiz bilmem
Erteleme işi bence de gereksiz. Ama Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyonlar ligi düzeyinde artık. Düşmemeleri lazım bu kulvardan. Harcanılan paralar vs şampiyonlar liginde ilk 8’e oynayan takımlara yetişti.
Avrupa tecrübesi olmamış bir takım için ikiside zor. Tabi konferansta daha yeni takımlar var orası ayrı. Gelir ve itibar açısından umarım UEL'e kalırlar
Aslında tecrübe vardı yanlış hatırlamıyorsam İnter toto mu neyse eski bir Avrupa kupası vardı sanki onda mücadele etmişlerdi
Aslında tecrübe vardı yanlış hatırlamıyorsam İnter toto mu neyse eski bir Avrupa kupası vardı sanki onda mücadele etmişlerdi
Crystal Palace - Samsunspor, 19 Tem 1998 - UEFA Intertoto Kupası (-2009) - Maç raporu
Tecrübe diyerek hata etmişim alışkanlığı diyelim, bunu kastetmek istemiştim.
Sezonu açıyoruz bakalım bu sezon ne tür bir lig izleyecez
Sezonu açıyoruz bakalım bu sezon ne tür bir lig izleyecez
Geçtiğimiz sezonlara göre daha iyi kaliteli adamlar seyrederiz,yine TV de ahkam kesen kulüplerin kuklalarının kendi istediklerini dile getirmelerini dinleyeceğiz.
Yine başkanların, yöneticilerin daha ilk haftalardan sezonu garantiye almak için şikayetlerini dinleyeceğiz.
Yine hakemler konuşulacak,yine hakkımız yendi diyen başkan , yönetici ve hocaları dinleyeceğiz
Kaliteli ayaklar hariç yine klasik bir lig göreceğiz.
Fenerbahçe şampiyonlar liginde uzun zaman sonra geri döndü (UEFA Şampiyonlar liginde resmi olarak başlangıç burası)
Fenerbahçe şampiyonlar liginde uzun zaman sonra geri döndü (UEFA Şampiyonlar liginde resmi olarak başlangıç burası)
Play-off ile Lig aşamasının müziğini farklı tonda yapmışlar sanırım geçen seneden itibaren bir çok yerde gözüme çarptı
Play-off ile Lig aşamasının müziğini farklı tonda yapmışlar sanırım geçen seneden itibaren bir çok yerde gözüme çarptı
Maça odaklanınca pek dikkatimi çekmemiş benim.
Sen yazdıysan gözlemin doğrudur Mustafa
Maça odaklanınca pek dikkatimi çekmemiş benim.
Sen yazdıysan gözlemin doğrudur Mustafa
Twitter'da yazan kişiler gördüm gözlemim o ama yani seromoni seromonidir ortada top varsa bana ne müzikten