• Resmi Gönderi

Yönetimde giderayak kendini devirdi gibi

Yönetime ne dersen de. 36 milyon Euro nasıl bir para şöyle söyleyeyim. Dünya futbolunun en pahalı 6. Kaleci transferi . 7.de Courtuis. İnanılmaz korkunç bir para. Trabzon için mükemmel bir para. Değil takım şehir kalkınır 🙂

• Yönetime ne dersen de. 36 milyon Euro nasıl bir para şöyle söyleyeyim. Dünya futbolunun en pahalı 6. Kaleci transferi . 7.de Courtuis. İnanılmaz korkunç bir para. Trabzon için mükemmel bir para. Değil takım şehir kalkınır 🙂

Sıkıntı şu adam kesinlikle satmayacam diye ifadesi var o zaman fenere kapı kapatmayacaksın pazarlığa devam edeceksin

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Abi dikkat ediyorum ben de bu işlere. İcardi çok kilolu. Ama yerini kapatacak bir adam var şu an takımda. Kendine dikkat edip tekrar futbola verirse kafasını halledilir kısa sürede. Ama Galatasaray’da bu sene ben birçok sorun olacağını düşünüyorum. Bir tanesi Osimhen .

Evet bende kaygıyla takip ediyorum. Ama sahut bu transfer bütçeleriyle daha evvel karşılaşmadık pek. Ligimiz için yeni bir standart bu. Dediğin gibi alıyorsun almasınada birde yönetmesi var şimdi. birde yerli futbolcu ücretleri konusu var. 🤦 Onlarda haklı 🤷 güzel bir sezona giriyoruz eğer İsmail Kartal gelsin ben Fenerbahçe maclarinida kaçırmam.🥳🥳🥳

• Resmi Gönderi

Abi okan hoca yola getirir onu. Konuşmuştuk seninle oda az değil. Futbolu oynasınlar biz seyredelimde kendi hayatları kendine hepsinin.

• Resmi Gönderi

Abi okan hoca yola getirir onu. Konuşmuştuk seninle oda az değil. Futbolu oynasınlar biz seyredelimde kendi hayatları kendine hepsinin.

E BAKAM abim.

Bir ara yazayım o zaman not düşeriz kendi çapımızda.

Okan için az çok yazacağım sonra abim,bana alerji yapıyor o isim 👍

• Resmi Gönderi

Başkan kendini devirdi ama para iyi onu da söyleyeyim

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Elin gevuruna onca para veriyoruz mustafa. Yerli topçu hepsinden kıymetli(direk +20m euro). Fazlası eder Uğurcan az bile helal olsun Galatasaray yönetimine. Bu paralara ülke dışına sattık hep. Örnek olsun ic piyasamizda canlansın. Anadolu kulüpleri de görsün durumu satsın bu paralara. Getirsinler yetiştirsinler ligde, Avrupa'ya satsinlar ligimize kazandirsinlar. kasalarına para girsin. Liglerimiz hakettiği yerde değil. Trabzon'un kasasına giren para bizim paramız Trabzon bizim takimimiz. Yerli yabancı farketmez bu ulkede top koşturan sporcu başımızın tacı. Değer vermeden değer goremezsin. Hepsi çok kıymetli hepsi çok değerli.

• Resmi Gönderi

E BAKAM abim.

Bir ara yazayım o zaman not düşeriz kendi çapımızda.

Okan için az çok yazacağım sonra abim,bana alerji yapıyor o isim 👍

Konustukya abi zaten. Kulaklarından ateş fışkırıyor 🔥🔥🔥 😁😁

Seni okanla yemeğe çıkarıp karşı masaya geçip izlemek isterdim 🥳🥳🥳

• Resmi Gönderi

Ben yine gece yazdığım, çöpe kaldırdığım yazıyı atayım,bu yazı sana bana diğer taraftara değil,bu sen ben olayı da değil.Bir ahlaksız Spor adamı! na

Okan için az yazayım o zaman

Oyuncuyken acımasızca sağa sola dalan,ayaga bacağa vurandir.

İlk dokunuşta yedi takla atarak yerlerde yuvarlanana adamdır,Tiyatro iyi bilir,bir de Allah var o attığı tekmelerin cevabını bir başkası ayağını eline vererek odetti, ayağı kırıldı ama anladı mı anlamadı.Ekmek yediği kulübü Emre ile birlikte bedavaya terk edip Inter e gidenlerdendir.

Bir sürü acikalam sonrası bjk forması giyendir.

Saha kenarında rakip ve hakeme galiz küfürler edendir.

Okan önce kendi yola gelmeli,en büyük affedilmez hatası ise koskoca camiaya, milyonlarca insanın dinimiz tarafından da Kutsal olan ANA sına küfür etmesidir.

Rakip camiayı hede alip ANA AVRAT küfür eden insana ben iyi bakmam ,kim olursa olsun.Taraftar küfür eder, yönetici belki eder, oyuncular da eder.Boyle galiz küfürü ben ömrümde duymadım.

Ahlak dersi verdik dedi bir başka yönetici Galatasaray adına konuştu.

Ahlak dersi vermek için geç kalındı,ilk iş o küfür sonrası "sağol hocam şampiyon olduk ama rakibiz biz sadece o takımla veya takımlarla.. Milyonlarca taraftara ana avrat küfürü kimse edemez dedikten sonra kapıyı göstereceklerdi o zaman görecektik ders nasıl verilirmış ve bizlerde helal olsun diyecektik.

En kutsala küfür eden bizden değildir,kim olursa olsun.

TFF de yan geldi yattı utanmadan.. Hangi kulüpten olursa olsun buna göz yummadan cezasını kesecksin ve kimse de iş vermeyecek ona veya o kişilere.

Yazım yine sana cevap gib oldu ama seninle alakalı değil , kusura bakma bu konuda yazmadan, konuşmadan duramam.Birde kimse ses vermedi ona yanarım, sadece benim anam mı bana değerli bilemedim.

Hayırlı sabahlar, tekrar yazayım.

Mesele Galatasaray kulübü değil,sen ve siz GS taraftarı da değil mesele o adam ,o kişi

Kulüpler hiçbir şey yapamaz, insanlar yapar.Kulupler isimleriyle tertemizdir, insanlar kirlidir.

Bu videoyu da herkesten özür dileyerek ekleyeyim.

Bipli mi bakmadım kızıyorum çünkü, inşallah biolp vardır,yoksa da insanlar döksün düşünsün

Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Resmi Gönderi

Evet bende kaygıyla takip ediyorum. Ama sahut bu transfer bütçeleriyle daha evvel karşılaşmadık pek. Ligimiz için yeni bir standart bu. Dediğin gibi alıyorsun almasınada birde yönetmesi var şimdi. birde yerli futbolcu ücretleri konusu var. 🤦 Onlarda haklı 🤷 güzel bir sezona giriyoruz eğer İsmail Kartal gelsin ben Fenerbahçe maclarinida kaçırmam.🥳🥳🥳

Abi 1 sene sen de Feneri destekle şampiyon olalım da kurtulalım artık 😂

• Resmi Gönderi

3 te 3 olsun A milli futbol takımıyla başarılarımız inşaallah

1-0 öndeyiz,TV8 maç yayını

Kötü de oynasak iki golle soyunma odasına gittik.

• Adamlar ne oynadı

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Rasulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Bizden olmadı,olmuyor,olmayacak!!! Tam umutlanıyoruz olacak diyoruz arkasına hep bir hezimet geliyor.24 saat futbolla yaşayan bir ülkeyiz ama bugüne kadar sadece bir uefa kupası alabilmiş bir ülkeyiz.