• Resmi Gönderi

Valla ben forvetten ziyade takım oyununun iyi oynandığını düşünüyorum ligde haspel

Kadel gs puan da kaybederse(Avrupa durumuna bağlı) bi şekilde götürür kadro ama Avrupa’da forvetsizlik baya kısır döngü maçlara gönder elemeli maçlarda bizi zora sokar

• Resmi Gönderi

Tiyatro sahnelerini aratmayan enstantanelere gerek yoktur, dokunmadan sağa sola taklalar atmaya,yuvarlanmaya, feryatlar içinde yerde yatmaya da gerek yokmuş,kendi taraftarını bile isyan ettiren oyuncular,sadece top oynamanın yeterli olduğunun farkına varınca fark geldi.

FB liyim Okan denen küfürbazdan da nefret ederim..

Güzel takır takır oynayanı da tebrik etmeyi bilirim.

Juventus adeta sıradan bir görünüme büründü GS yın iyi oyunu yüzünden.

Para puan önemli,prestij önemli..

• Resmi Gönderi

Tiyatro sahnelerini aratmayan enstantanelere gerek yoktur, dokunmadan sağa sola taklalar atmaya,yuvarlanmaya, feryatlar içinde yerde yatmaya da gerek yokmuş,kendi taraftarını bile isyan ettiren oyuncular,sadece top oynamanın yeterli olduğunun farkına varınca fark geldi.

FB liyim Okan denen küfürbazdan da nefret ederim..

Güzel takır takır oynayanı da tebrik etmeyi bilirim.

Juventus adeta sıradan bir görünüme büründü GS yın iyi oyunu yüzünden.

Para puan önemli,prestij önemli..

stat dada baslarda kufur vardi. bu kufur olayinin artik bitmesi gerekiyor iki tarafta ayni gs stad inda fenerbahceye kufur hemde avrupa macinda bir stad da galatasaraya kufur bunlar hos degil. morinho ve izleri hala silinmedi adam karakedi gibi ortaligi birbirine katti hala dusmanlik devam ediyor.

galatasaray dun guzel oynadi takveyeler takimin fizik gucunu ve rekabeti yukseltince ortaya guzel sonuc cikti. takim tam olunca liverpool ve atletico ya karsi bunu gormustuk zaten. darisi bugun fenerimizin basina. sampiyonlar ligine direk 2 takim gitmeliyiz besiktasta toparliyor trabzon iyi arkada 4 anadolu klubumuzde var suan en azindan uefa ve konferans mucadele edecek seviyede bunlar arasinda goztepe ve samsun u ornek verebiliriz. umarim bu trend devam eder gelecek senelrde daha iyi yerlere demiyimde hakettigimiz yere geliriz. gs fb aldi basini gitti deniyor oyle degil bu takimlara avrupadan gelecek para ic tranferde diger takimlarimizin kasasina giriyor ornek ugurca. ve o takimlar avrupa kalefiyesi bir takim ile sinav verip neler olmasi gerektigini anliyorlar. yenildiklerinde eksikliklerini bilip yendiklerinde guven kazaniyorlar.

bugun gunlerden fener. :türkiye::türkiye::türkiye:

mustafa abi birgin seninle avrupa kupasi finalinde 2 takimimizin macini beraber izlemek umidiyle...

• Resmi Gönderi

İsmi lazım değil o adam da Okan Buruk kadar seviyesiz biriydi oda.. Birşeyler devam ediyorsa bu Okan Buruk gibilerinin eseridir.

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen tipler.

Unutmadık ,en azından ben unutmam ne demiş ne dememiş..

Örnek bir adet atayım, şu an bulunduğu yerin nasıl bir yer olduğunu Akhisar i çalıştırırken ima etmiş..Tukurdugunu yalayan kişiye adam demem

65 B görüntüleme · 670 ifade | Yani bugün “yapı yok” diyenlere şunu hatırlatmak lazım: 2017’de bunu söyleyen Galatasaraylı değil, rakip teknik direktör. Daha da ilginci ne biliyor musunuz? O gün bunları söyleyen Okan Buruk, bugün Galatasaray’ın…
    Yani bugün “yapı yok” diyenlere şunu hatırlatmak lazım: 2017’de bunu söyleyen Galatasaraylı değil, rakip teknik direktör. Daha da ilginci ne biliyor musunuz?…
    www.facebook.com
    • Resmi Gönderi

Biraz da gülelim

𝑺𝒊𝒗𝒂𝒔𝒔𝒑𝒐𝒓 𝑾𝒆𝒃𝑻𝑽 | #arşiv #Sivasspor #Konyaspor Korcan Çelikay- Ziya Erdal - Ümit Kurt -Manuel da Costa - Cicinho Kadir Bekmezci -Adem Koçak- Hakan Arslan... | Instagram
    5,743 likes, 203 comments - sivassporwebtv, November 2, 2025: "#arşiv #Sivasspor #Konyaspor Korcan Çelikay- Ziya Erdal - Ümit Kurt -Manuel da Costa - Cicinho…
    www.instagram.com
  • Bugün Sarıyer ve a*ed maçına gittim, son dakika elimizden kaçtılar. Çok daha üzgün gönderebilirdik buradan, bir dahaki sefere inşaallah :türkiye:

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Bu koreli neymiş ya 🤓

Sergen Yalçın konusunda hala nötr olsamda zamanla negatif düşüncelerim azaldı. Yönetim başlarda iyi başlayıp sonradan çok yanlış işler yaptı fakat son dönemde bu yanlışlardan dönülmeye başlandığını düşünüyorum. Bundan sonrası Beşiktaş için en iyisi olsun 🦅

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Beşiktaş'ın kadrosu çok iyi bir kadro oldu bence seneye şampiyonluk yarışında olur.

Bu koreli neymiş ya 🤓

Sergen Yalçın konusunda hala nötr olsamda zamanla negatif düşüncelerim azaldı. Yönetim başlarda iyi başlayıp sonradan çok yanlış işler yaptı fakat son dönemde bu yanlışlardan dönülmeye başlandığını düşünüyorum. Bundan sonrası Beşiktaş için en iyisi olsun 🦅

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Ben bir Trabzonspor taraftarıyım. Geçen hafta Fenerbahçe Trabzonspor'u mağlup etti. Herkese dedim ki bütün Fenerbahçeli arkadaşlarıma dedim özellikle top falan oynamadan yendi Fenerbahçe Trabzon'un yediği goller full kaybedilen top ve geçiş hücumuydu. Fenerbahçeli taraftarlar Tedesco'yu taktik dehası yaptı oysa ki Fenerbahçe ilk 20 dakika harici hiç bişey oynamadı Fatih Tekke tamamiyle taktik dersi verdi aslında sürekli bir varyasyon değişikliği yapıp konumlanmaları değiştirdi ve Fenerbahçe karşılık bile veremedi Fenerbahçenin ikinci devre ceza sahasında buluştuğu top sayısı sadece 3 tü. Nitekim futbol adaletsiz bir oyun her zaman top oynayan takımın kazandığı bir oyun değil. Keşke biz kazansaydık da bu kadroyla yarışa ortak olsaydık ama olmadı. Ertuğrul Doğan'a çok kızıyorum şu takıma devre arası şu takıma iki tane tecrübeli kanat ve bir tane tecrübe sahibi bir orta saha alamadı inanırmısınız şu an şampiyonluk konuşuyor olabilirdik o maçta Feneri de yenebilirdik.

• Galatasaray’ın kaybettiği hafta da Fenerbahçe evinde yenilgiden daha ağır bir beraberlik aldı.

Fenerbahçe şampiyonluk istiyorsa Trabzon'a 2011 şampiyonluk kupasını teslim etsin.

• Resmi Gönderi

Musaba ve Mert günok Avrupa tahtasına yazılmayacak demiş beyimiz,yahu bu adam musaba formayı giydi ağladı, oynadığı her maçta neler yaptığı, yapacağını gösterdi.

Buyrun cenaze namazına.. Forvet için yazdığım sinir bozucu yazıdan, Avrupa tahtasına yazılmayan adamlar..

Hah şimdi gel de arama bu adamları..

Kalecin sakat, tecrübeli adam kadroda yok,yazmadın, musaba gibi bir adamın var yazmadın hatta ligte bile ondan yararlanmayı düşünmüyorsun..

Dediğim gibi, yazdığım gibi..Gelirken kimse seni karşılamamış,giderken de öyle gidersin . Büyük takımlar başarıları varsa seni tutar, yoksa iyi insan,bilemm ne diye tutmaz.

Forvetsiz oynamak neymiş gördün son maçta, takım tirmaladi durdu gol için, uzatmada attın, uzatmada yine 10 kişiden golü yedin.

Talisca kendine gelmişti, adamı forvet olarak sahaya çaktın, zaten sınırlı olan fizik gücü rakibin defansları ile mücadele ederken eridi gitti,aha oda sakat, asensio seni her maç kurtaramaz dedik oda oldu,daha da olacak çok maç var..

Bu takımı şampiyonlar Ligi'nden tek başına eleyen Kerem form tuttu,goller atmaya basladı kenarda bıraktın, İsmail var bu adam ne zaman 11 başlayacak?

Ligin dibinde ki takıma iki maçta 4 puan bıraktın iki beraberlikle..

Sonlarda yediğin gollerle ün saldın, beraberlik almakta üstüne yok.Aykut kocamanin değişik versiyonusun sende.

Kadroyu daha parlatmak varken sen hepsini birer birer törpuledin..Nene ye yer açmak için İrfan i yedin, forvetin yok iki sezon da maça çıkmayı unutan Cenk i yedin..Seni de çiğ çiğ yerler hoca..

İngiliz rakibinle rövanş maçın var eee ne edecez bakalım...Sayende abone beraberlikler ile gidiyoruz.. Yenilgin olsun ne yazar yahu... Yenilgisiz Lig ikincisi veya üçüncüsü olursan ki öyle görünüyor,komik olacak.

Amatör branşlarda bile forveti golcüsü olan bir spor dalını sen neye benzettin ben bilemedim..

Essek yükü paraya orta sahaya dede alacağına forvete bir adam alaydın, nesri kalsaydı bak bu durumdan daha iyi durumda olurdun..

Tantan ne kadar başkansa,sende o kadar hocasın

• Öyle demesene Whisper dayı Tedesco Trabzon'da Trabzon'a taktik dersi verdi. 😂 Hala inanamıyorum biz bu Fenerbahçe'ye o oyunla nasıl yenildik. Futbol gerçekten adaletsiz bir oyun.

• Resmi Gönderi

Öyle demesene Whisper dayı Tedesco Trabzon'da Trabzon'a taktik dersi verdi. 😂 Hala inanamıyorum biz bu Fenerbahçe'ye o oyunla nasıl yenildik. Futbol gerçekten adaletsiz bir oyun.

Hiç iyi oynadık da yendik diye yazmadım pek yazmam da.

Neyin taktiği olsun ki, yapboz oyununa döndü takım, aylardır kimin nerede ne edeceğini kendi de bilmez bizde,hala FB taraftarı kadroyu öğrenemedi