• Hiç iyi oynadık da yendik diye yazmadım pek yazmam da.

Neyin taktiği olsun ki, yapboz oyununa döndü takım, aylardır kimin nerede ne edeceğini kendi de bilmez bizde,hala FB taraftarı kadroyu öğrenemedi

Valla dayı senin yazmadığını biliyorum ama günlerce sosyal medyalarda basında yere göğe sığdırılmayan bir galibiyet diye anlattılar ondan dedim.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Resmi Gönderi

Valla dayı senin yazmadığını biliyorum ama günlerce sosyal medyalarda basında yere göğe sığdırılmayan bir galibiyet diye anlattılar ondan dedim.

Ne gördüm yazarım takım gözetmeden ..Elden geldiğince denk bakmaya çalışırım.

GS Juventus maçına bakacağız..Dikkat rakip eski gücünde olmasa da İtalya ligini forse etmiş,en çok şampiyon olan,kupa kaldıran ve şampiyonlar Ligi'nde defalarca final oynayan ve kupayı kazanan da bir takım.

Para, puan ve prestijli kaybetmeden devam EDELİM.

• Resmi Gönderi

Essek yükü para harca, alınacak adamları alma,bonus adamlar al..

Kadroda olması gereken adamları kenarda bırak Avrupa'ya yazma, ligte abuk subuk oyuncu tercihleri yap,şimdi maça çıkacak kadroya bak..

Eline bir sopa alacaksın,bir hocaya,bir başkana,iki hocaya ,iki başkana vuracaksın.

Şu kadroya bak,he hiç bir maç oynamadan kazanılmaz da,kaybedilmez de .. Lakin bu takım böyle gitmez,buradan ne sonuç alırsan al, mucize de olsa arkası karanlık.

Fenerbahçe hocası ve yönetimi ayağına kurşunu sıktı daha öncede yazmıştım.

Samsunspor masaallah ezmis geçmiş 4-0 tebrikler

GS kulübüyle alakalı olmayan, Okan ve oyuncular için yazılacak çok şey var ama onuda GS li arkadaşlar yazsınlar.

Lakin bende görüntülerden alıntı ederek , ahlaksız, pislik oyuncu nasıl olunur onu atacağım buraya ..Bizden para kazanan böyle adamların ve hocaların bu ülkede yeri olmaması lazım..Her şeyi olur gözüyle, taraftar gözüyle atlatmak olmaz.

Tur sadece şansla geldi

Bu olaylar dışında Kulüp olarak GS yı kutlarım..

• Fenerbahçe güzel oyun oynadı. Oğuz gibi adam nasıl yedekten dahi oyuna giremez anlamıyorum. Bu maçta çok iyiydi Kante bu maçta ağırlığını koydu baya. Kerem zaten bildiğimiz gibi çok kaçırıyor ama 2 gol attı ve enerjisi baya iyiydi. Ben Sidiki Cherifi de beğendim. Guendoizi mevkisi olmamasına rağmen iyi iş çıkardı. Fenerbahçe en azından kazanarak veda etti.

• Resmi Gönderi

Buyrun tekrar cenaze namazına

FB takımı iş bilmez hoca ve başkanıyla 9 beraberlik ile ligi yenilgisiz 2. veya 3.bitirerek destan yazacak ellam.

Forvetsiz olmazzzzzzz, bazılarını kollamakla bu iş olmazzzzzzz

Nene denen adama yer açacağım diye İrfan i yedin hoca,forvetin yok milli golcü Cenk i yedin.

Mert, yiğit Levent vesaire vesaire ile olmazzzzzz,sana ait prenslerini sen kollamaya devam et..

Dedik ya nasıl sessizce gelmişsen kimse seni karşılaşmamışsa giderken de öyle olacak bu gidişle..

Ara transferde almadığın veya gereksiz yere yolladığın adamlar,yok yere kadro dışı ettiğin kişiler senin ayağına kurşunu böyle sıkarlar

Bitti gitti gidiyor,bu kadroyu forvetsiz bile malzemeci hazirlasa senden iyi kadroyla sahaya çıkar.

• Resmi Gönderi

Bazı oyuncuları yazarız yatan yuvarlanan kişilere tahammül edemem.. Hangi takımda olursa olsun.Mert denen adama da dikkat ederim, geçen hafta 10 kişiden son anlarda yenilen ve beraberlik ile biten maçtaki golde ne yapmıştı? Adam kafaya yükseliyor bu direk rakibine elle,ayakla yükselerek dalıyor..Topla alakası yok,bu mac özetinde de gördük ki Mert aynı işlere devam ediyor.. Rakip sahada yaptığı iki tiyatro sahnesinde yine başrol oyuncusu Mert..Ya kardeşim yaptığın işe saygın olsun,para kazandığın yerde başkasının hakkına girme.. Allah'tan hakem sana aldanmamış..

Diğer pozisyonlara pek bakmadım, önemli de değil

Not: eski hakem yorumcusu penaltı dedi Mert tin pozisyonu için..ben pek bir şey görmedim,bir daha bakalım denk gelirse o ana

• Dayi son dakika direkten döndü Fenerbahçe'nin dedim ki Trabzonspor'un ahı devam ediyor.

• TS FB maçından haksız bir galibiyet almışsa,haksız bir şeyler varsa, olmuşsa doğrudur...

Bahsi geçen ah bence şampiyonluk dayı. Bu konuda bir Beşiktaşlı olarak kupayı aldığı tescillenen takım benim gözümde şampiyondur. Yaşım gereği o dönem ligte ne yaşandı hiç hatırlamıyorum.

Fenerbaahce_2010-2011_2_resize.jpg

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Resmi Gönderi

Bahsi geçen ah bence şampiyonluk dayı. Bu konuda bir Beşiktaşlı olarak kupayı aldığı tescillenen takım benim gözümde şampiyondur. Yaşım gereği o dönem ligte ne yaşandı hiç hatırlamıyorum.

Fenerbaahce_2010-2011_2_resize.jpg

Hak varsa verilsin,kim hak ettiyse alsın..Lakin bu ne benim,ne senin ,ne sizin,ne bizim nede TS kulübünün isteğiyle olmuyor..

Hak Adalet gözetmek şart...

O sene ele alınırsa TS ligi nasıl bitirdi,kimi kaç defa yendi...

Netice de o zamanlarda olan averajla sonuca bağlanan bir statü vardı ve FB ye verildi şampiyonluk.

TS evinde FB yı yendi 3-2

FB evinde TS yendi 2-0

Bireysel takım takıma da bakınca zaten averaj farkı var

• Resmi Gönderi

Not: eski hakem yorumcusu penaltı dedi Mert tin pozisyonu için..ben pek bir şey görmedim,bir daha bakalım denk gelirse o ana

Hep penaltı denildi...Ben hakem olsam calmazdim oda başka mesele 🙂

Velhasıl Mert işi yalancı çobana döndü

• Bahsi geçen ah bence şampiyonluk dayı. Bu konuda bir Beşiktaşlı olarak kupayı aldığı tescillenen takım benim gözümde şampiyondur. Yaşım gereği o dönem ligte ne yaşandı hiç hatırlamıyorum.

Neler yaşanmadı ki ligi boş ver şikeyi örtmek için mecliste bir gece de yasa değiştirildi. İlla lig dersen Fenerbahçe'nin Sivasspor ve Eskişehirspor maçlarını izlesen ortaya çıkıyor zaten. Hele bir Bucaspor maçı vardı tam bir tiyatro oyunuydu 3 1 den 5-3 bitmişti. Fenerbahçe ve Trabzonspor İtalya liginde olsalardı Fenerbahçe 2 alt lige düşürülürdü. Uefa şike var dedi Cas şike var dedi ama Türkiye'nin içine karışmayız dediler. Uefa Fenerbahçeyi 2011-2012 sezonunda men etti. Daha sonra 2014-2015 tee de men etti 2 kere şampiyonlar ligi hakkı kazanıp gidemedi Fenerbahçe

• Resmi Gönderi

Yazmayam dedim ama şimdi yanlış anlaşılır diye az yazayım, haklı olarak bir ah varsa,bu FB kulübüne olamaz,karar makenizmasına olması gerekir diyelim yazmaya devam edelim.

Neler yaşanmadı ki ligi boş ver şikeyi örtmek için mecliste bir gece de yasa değiştirildi

O yasa 18 kulübün imzasıyla hayata geçti

Buca Sivas maçlarını buraya da atabilirsin,sende ,bende,bizde bir daha seyredelim..Varsa bir sıkıntı yazalım..Ben şimdilerde maç takibini fazla yapmam,lakin eskiden 7/24 takip ederdim.

İspat edilen, görünen bir şeyler varsa asla üstünü kapatmak, görmezden gelmek huyum değildir..Kimin Hakkı varsa o hak sahibine verilsin derim.

Şampiyonluk pek bende sıkıntı yaratmaz,kim kac defa şampiyon olmuş oda sadece sayıda kalır,belli bir süre sonra kimse hatırlamaz o Lig şampiyonluğunu.

Daha bir kaç sene evvel bjk ve TS şampiyon oldular,peki ne oldu? Ek ne kattı iki takıma? GS üst üste 3 defa şampiyon oldu, Avrupa da gittin gittin yoksa Lig başarısı da hikaye

Yıldız takmak kimseye artı bir klas sağlamıyor, avantajı da yok.Ts hak etmişse karar vericiler versinler aklıma gelmez.O karar vericiler FB demişler statü de öyle,ele alınan evrağa dökülen veya görüntüler ile desteklenen bir olay varsa amenna.. İspatı varsa şike ile ilgili gereğini yapsınlar.

Lakin eskiden de kumpas olduğunu dile getiren bazı başkan ve yetkililer çok zaman geçmesine rağmen haklı çıktılar.

UEFA ise bizim iş guzar korkak TFF nin yüzünden FB ye o yaptırımı uyguladı..

Sonradan bir kaç ay önce yapılan opersyonda gözaltına alınan eski TFF yönetiminde olanlar, avukatlar ve 14 yil sonra ,meydana çıkan mailler ile malum örgüt ile ilişkili kişiler, gazeteci ve yönetimde olanlar var ...Hala FB aklanmadı desek oda olmaz..

Yargıtay 5. Ceza Dairesi, futbolda şike davasında aralarında eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 5 sanık hakkında verilen beraatleri onadı..

Buna da olmaz dersebiz ona da amenna, neyi kabul edeceğiz peki?

Uzun iş bu mevzu,hatta konuşmaya da değmez bence .

Yine dediğim gibi,maçlara bak, bakalım,bakın "şu var maçta "derseniz yazın,denileni bizde görelim..

Birde sonradan not edeyim onunda sonra ele alırız gerekirse..FB ye yönelik şike kumpası davasında malum şahıslara çok uzun cezalar da verildi (buluruz onu da,2020 veya 2021 olabilir)

FB kulübü açtığı davada TFF, iç işleri bakanlığı, Adalet bakanlığı hakkında dava açmıştır.Yani iki büyük devlet bakanlığıyla hâliyle şaka da olmaz.

Bu davaları açmaya haksız olan zaten cesaret edemez de.

Yani kumpaz olduğu da kanunen onaylanmıştır, cezaları da kesilmiştir.

O tarihlerde ceza verici olanlar da malum, kaçak köçek durumunda olan adam ve adamlardır.

Yurtiçin de olanlar da yüzlerle tarif edilen cezalara çarptırıldılar