Süper ligden ayrı olarak konuşulması gereken farklı şeylerde var şehir takımları yoğun atak içerisinde şu an önceden liglerden düşmüş efsane takımlar yavaş yavaş geri dönüyo bazı kapanıp FK olun kulüpleri kabul eden taraftatlarda geri dönüyo ilginç şeyler olabilir sonraki sezonlarda
Futbol Konusu
-
-
Trabzonspor'dan bahsedersem de kadrodaki tecrübeliler gençlere yön vermeye devam ettiği sürece her maç potansiyel galibiyet diğer 2 takımın çoğunluğu tecrübeli kişilerden oluşuyor
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Büyük hocaydı,sahada öldü bile denilebilir...Ne mutlu ki son anlarında bile işiyle uğraşan bir spor adamıydı..
Üzüldüm 😔 kalıcı değiliz sırası gelen gidiyor
-
- Resmi Gönderi
Güzel, marş gibi değil ama modern bir şarkı olmuş,tutulur buda
https://www.instagram.com/reel/DW7WMNDEjri/?igsh=ejNpZGhhODlzMWt4
-
3 takım masada kazanan takım 1 herkes hazırlansın kartlar yeniden dağıtılıyor
-
Bu arada en olası üçlü averaj ihtimali Galatasaray eğer Fenerbahçe ile berabere kalırsa girecek Bu durumda
1- Fenerbahçe (2G 2B) (8 Puan)
2- Trabzonspor (1G 1B 2M) (4 Puan)
3- Galatasaray oluyo (3B 1M) (3 Puan)
-
En olası deme sebebin ikisinden biri yenerse daha 3 takım muhtemelen aynı sıraya gelemez ama gelirse Fenerbahçe her türlü lider sadece Trabzon ve Galatasaray yer değiştirir
-
- Resmi Gönderi
Zor iş sonlarda şampiyonluğu büyükler kolay kolay bırakmazlar..Daha önce de yazmıştım.. FB taraftarı olarak FB de hoca yok vasıfsız ve hala takımla oyuncak gibi denemeler yapan,bir işi bir işini tutmayan boş beleş işler peşinde birisi.FB ye sevimli bakmıyorum yıllardır hem hoca hem başkanlar yüzünden oda başka mesele.
Galatasaray şampiyon olmasın isterim,TS , FB olsun,kulüp ile alakalı değil bu sadece ahlaksız Okan ile alakalı..Gitsin kumda oynasın çapsız.Oda elbet kovulacak bir gün..Çok arar büyük takımda yaptıklarını başka yerde yaptırmazlar zaten.. Başarısı sadece şansı ve eline verilen mükemmel kadrolar..O kadroyla zaten kötü bir lig olmaz,olma şansı da yok.. Takımın başına kimi getirsen başarıyı alır,ama şampiyon ama iki ama üç olur o kadroyla
Avrupa kulüpleri adeta paylaşamıyor diyor yandas parlatma medyası.. Gitsin bakalım kim alacak,ne kadar kalacak gittiği yerde..Bal küpü buralarda olma sebebi sadece şansı..Oyun zekası da,oyun okuma da asla yok,boş adam..Kaos ile beslenen, küfürbaz,her kötü sonuçu asla kabul etmeden sağa sola çamur atan birisi..Spor adamı da denmez ona zaten.Vasıfsız eleman vesselam.
-
- Resmi Gönderi
Tarihine bakmadim ama böylesi her zaman olmaz.. Süper Ligte bile böyle topa vuran da yok zaten
Instagram'da İz Gazete788K görüntüleme, 42K beğenme, 1,334 yorum: "İzmir’de U14 ligin...www.instagram.com -
Tarihine bakmadim ama böylesi her zaman olmaz.. Süper Ligte bile böyle topa vuran da yok zaten
Şu vuruşu hayal etmek bile ayrı bir yetenek. Muazzam gol...
-