• Erzurumspor süper lig'de bol kar seyirli bir sezon gelecek gibi kışın oraya gideceklere geçmiş olsun

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Trabzonspor transfer dönemini açmış

Ruslan Malinovski ve Thierry Karadeniz ile anlaşma sağlanmış (61 Saat)

Kaynağa güvenirim bu kadar erken dönemin açılması iyi ve şaşırtıcı demek ki bazı şeylerden ders alınmış derim

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Micheal Eneramo dün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmiş.

Amcam kendisine hediye edilen Eneramo formasını doğum günümde bana hediye etmişti. Maçta giyilen bir forma alma şansı varken neden Eneramo forması diye hep düşünmüştüm. Ama işte hayat çok tuhaf, bir maçta giydiği forma dolabımda asılı duran insan şu an hayatta değil...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

sadece BEŞİKTAŞ 🦅

• Resmi Gönderi

Micheal Eneramo dün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmiş.

Amcam kendisine hediye edilen Eneramo formasını doğum günümde bana hediye etmişti. Maçta giyilen bir forma alma şansı varken neden Eneramo forması diye hep düşünmüştüm. Ama işte hayat çok tuhaf, bir maçta giydiği forma dolabımda asılı duran insan şu an hayatta değil...

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Eneramo,birden okuyunca aklıma getiremedim ama sonra takla işin içine girince de tamam dedim.

Formayı giyerek ilk fırsatta bjk maçına git, manevi değeri daha da artsın

• Galatasaray Şampiyon diyebiliriz artık. Trabzon önündeki 2 maçı kazanamazsa haftaya matematiksel olarakta ilan edebilir. Galatasaray Fenerbahçe'yi resmen ezdi sahada. Yalnız Osimhen'in Mert Müldür'e yaptığı neydi öyle ya böylelerini ülkemizde göklere çıkarıyoruz sonra sahada milli futbolcumuza saldıracak cesareti kendinde buluyor.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Resmi Gönderi

Yalnız Osimhen'in Mert Müldür'e yaptığı neydi öyle ya

İlk defa yapmadı o karektersiz bir insan..Hakem veya hakemler bir defa bile hakkını verip atamadılar ,atmadılar şerefsizi..Şovmen pisliğin teki ( takıma verdiği katkısı bambaşka ve üst düzey o başka mesele)

FB de Kadro yanlıştı her zaman olduğu gibi ve penaltı da kaçınca FB döküldü adeta.

Ederson denen namussuz da sattı takımı zaten..Geleli tek katkısı yoktu zaten FB ye ama kaybettirdigi çok şey var.

Ara transfer dönemi sonunda alınmayan forvet oyuncusu sonrasi yazmıştım 4.sampiyonluk hayırlı olsun demiştim.

Forvetsiz olmazzzzzz dedik, olmuyor da zaten..GS haddinden fazla takıldı hemde 3 sene de toplam takıldığı sayıdan fazlasını takıldı..FB becereksiz hocası ,forvetsiz kadrosu ve geleni buyur eden kalecisi ile GS ya yol vermek zorunda kaldı

Görünen köy kılavuz istemez derler ..

TS ikincilige oturursa normaldir

• TS ikincilige oturursa normaldir

Yüksek ihtimal yarın kazanırız diye umuyorum bizde şampiyon olabilirdik hatta ikinciliği garantileyebilirdik ama elimizle verdik şampiyonluğu bence iki maçta kaybedilen 4 puan ile okyanusu geçtik derede boğulduk. Bu kadronun şampiyon olmasını çok isterdim. Sonuna kadar hak ettiler. Rakiplerin kaç kat aşağısındaki kadroyla hala şampiyonluk ihtimali olması bile takdire şayan

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Resmi Gönderi

7 Şubat'ta yazmış,not düşmüşüz..