- Resmi Gönderi
İSTANBUL ATAŞEHİR RAKIM 110 NE KADAR TUTAR ?
Avrupa yakasına göre daha az tutar. 3-5 cm ölçülebilir.
Sultangazi ne olacak bakalım ??
Sultangazi'nin yüksek ve alçak kesimleri bulunduğundan 15-5 cm arası değişecektir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİSTANBUL ATAŞEHİR RAKIM 110 NE KADAR TUTAR ?
Sultangazi ne olacak bakalım ??
Sultangazi'nin yüksek ve alçak kesimleri bulunduğundan 15-5 cm arası değişecektir.
Tahmini olarak istanbul anadolu yakasinda ne kadar etkili olabilir.
Anadolu yakasında Avrupa yakasına göre daha geç başlayacağından daha az etkili olacaktır Siklonik sistem.
Rakım 68 en az 4 cm mı olur
Öyle diyebiliriz.
Hangi gün başlar ?
Can abi, Sarıyer'deyim ve burda rakım 110, kaç santimetre kar yağar, tahmini olarak ne zaman başlar ve ne zaman biter? Bu arada çok iyi bir yorumcusun abi.
Hangi gün başlar ?
Tahmini okuyunuz.
Can abi, Sarıyer'deyim ve burda rakım 110, kaç santimetre kar yağar, tahmini olarak ne zaman başlar ve ne zaman biter? Bu arada çok iyi bir yorumcusun abi.
Konumunuzda 5-7cm arası kar beklentim var.
Örtü kaç gün kalır
Örtü kaç gün kalır
Aradan çok zaman geçmeden oklüzyon cephe ile yoğun kar yağışı beklediğimden sıcaklık çok yükselmezse sistemin ikinci dalgasına kadar bile kalabilir. (Yükseklerde) Fakat İstanbul'da şehirleşme fazla olduğundan ikinci sisteme kadar 15-20 cm'yi aşan yerler dışında yağan kar eriyecektir.
Tahmini okuyunuz.
Tahmini okudum, İstanbul ataşehire gelmesi ne kadar sürer ?
Tahmini okudum, İstanbul ataşehire gelmesi ne kadar sürer ?
Sabah saatlerinde kar yağışı başlar (En kötü senaryoya göre)
Aradan çok zaman geçmeden oklüzyon cephe ile yoğun kar yağışı beklediğimden sıcaklık çok yükselmezse sistemin ikinci dalgasına kadar bile kalabilir. (Yükseklerde) Fakat İstanbul'da şehirleşme fazla olduğundan ikinci sisteme kadar 15-20 cm'yi aşan yerler dışında yağan kar eriyecektir.
Alçaklar da en fazla Kaç gün kalır?
Alçaklar da en fazla Kaç gün kalır?
2.
Son bir sorum daha olacak. Ben Çamlıcaya yakınım, orada kaç cm tutar ve hangi saatlerde gidersem en yoğun kar yağışı olur? Çünki bu sistem geldiğinde Çamlıca ya gideceğim. Sizden bir tarih bekliyorum CAN abi
Son bir sorum daha olacak. Ben Çamlıcaya yakınım, orada kaç cm tutar ve hangi saatlerde gidersem en yoğun kar yağışı olur? Çünki bu sistem geldiğinde Çamlıca ya gideceğim. Sizden bir tarih bekliyorum CAN abi
230 metre rakımı olan Üsküdar'daki Çamlıca Tepesi'ni kastediyorsan kar güneş doğmadan başlar. Sabah tepede 5-10cm civarı örtü olur.
230 metre rakımı olan Üsküdar'daki Çamlıca Tepesi'ni kastediyorsan kar güneş doğmadan başlar. Sabah tepede 5-10cm civarı örtü olur.
Büyük çamlıca, küçük çamlıca var ya abi orası, ben kendi evimden büyük çamlıcayı görebiliyorum. 7 ocak 2017 da gittiğimde (efsane sistem) hatta gidemedimde ? yolda kaldım giderken ??
8 Ocak gibi daha iyi kar daha iyi örtü oluşma ihtimali var mı