ne zaman açıklanıcak ?
HS 2019/2020 Kış ligi Yarışması
- 
						Sinan 
- 
					14 Aralık 2019 14:30 
- 

Kapalı 
- 

- 
			>>>WinteR<<<20 Aralık 2019 17:20 Konuyu kapattı.
- 
			Yarışmaya katılım sona ermiştir. Ekstra puanlar tahmini tutturan kişilere verilecek herkese değil. Örnegin en yüksek ve en düştükten puan alamayan ekstra puan alamaz. 
- 
			Peki bu puanlar bir şeye yarayacak mı ? 
- 
			- Resmi Gönderi
 VAN -BAŞKALE ANLIK DURUM (20 Aralık - 18.28)2,3 
- 
			- Resmi Gönderi
 Van başkalede dün ölçülen en düşük sıcaklık - 1.5 derece ile kayıtlara geçmiştir HS 2019/2020 Kış ligi Yarışması 1 (21.12.2019) Cumartesi günü Van' da ölçülecek en yüksek en düşük sıcaklık kaç derece olur Şaşırmayalım bu gece ve yarın gündüz için yarışma 
- 
			Yarışmaya katılım sona ermiştir. Ekstra puanlar tahmini tutturan kişilere verilecek herkese değil. Örnegin en yüksek ve en düştükten puan alamayan ekstra puan alamaz. Ooo bunu bilmiyordum ben tahmini değiştirirdim o zaman :D neyse ilkten yattık puan alamadan :D 
- 
			- Resmi Gönderi
 Peki bu puanlar bir şeye yarayacak mı ? Yarışmalar sonucunda elde edilen puanlar ile bir dereceye ulaşırsan hediyelerimiz olacak.. Şahsım adına ben bir powerbank alacağım.. Diğer hediyeleri bilmem Sinan ağa bilir  
- 
			Forumda rozet takın gitsin hediyeye gerek yok bence  
- 
			Forumda rozet takın gitsin hediyeye gerek yok bence  Rozet işi şuanlık forumda yok ayarlanıcak + Lig derecesi rütbesi verilir. 
- 
			Ayriyetten yakın dönemde market gelicek. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Van Başkale anlık 0,6 derece 
- 
			Van Başkale anlık 0,6 derece O yaktı beni çakallık işe yaramadı :D 
- 
			ben kazandım galiba  -8 derece şuan 
- 
			Bir şey söyliyecem VAN BAŞKALE bi tek mgm anlık hava durumunda yüksek gözüküyor bi kaç siteye daha baktım -8 -10 falan diyor anlık=D 
- 
			Bir şey söyliyecem VAN BAŞKALE bi tek mgm anlık hava durumunda yüksek gözüküyor bi kaç siteye daha baktım -8 -10 falan diyor anlık=D Mgm 0 derece diyor Google -8 derece diyor. ? 
-