- Resmi Gönderi
Olmuş Angora
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturOlmuş Angora
Angora eline sağlık gardaşım.
Angora eline sağlık gardaşım.
Eyvallah gardasim bizim angarilar kayıp nerdesiniz gelin iki muhabbet edelim
Fazla Ankara'dan yok sanırım.Varsa da bilmiyoruz.Gelen olur mutlaka
Ben aslen Konyalı diğer yarım Afyonkarahisar'lı
İkamet İstanbul gardaşım. Muhabbet edelim ama angaralı değilim. Yine de iç Anadolu'luyuz.
Ben aslen Konyalı diğer yarım Afyonkarahisar'lı
İkamet İstanbul gardaşım. Muhabbet edelim ama angaralı değilim. Yine de iç Anadolu'luyuz.
Bende Adanaliyim 6 yıl oldu Ankara ya geleli.Adanadan gelince baya aç oluyor insan kar aşkına haliyle
Slm ben Ankara dan Yılmaz. Meteoroloji konularını hiç bilmiyorum, sadece izliyorum ve kar ne zaman yağacak diye merakla bekliyorum.
Slm ben Ankara dan Yılmaz. Meteoroloji konularını hiç bilmiyorum, sadece izliyorum ve kar ne zaman yağacak diye merakla bekliyorum.
Aleyküm selam kardeşim valla bizde bekliyoruz suanlik kar yağışı gözükmüyor en az iki hafta aralığın ikinci yarısı bakacağız durumlara göre yeni gelişme olursa buradan bilgilendiriiz birbirimizi
Aleylum selam merakla beklemek meteorolojik konuları bilmekten daha iyi
Aleykümselam Yılmaz kardeş.
Var bir kaç adaşın bu Ankara konusunda, Angora da alır kalemi eline yazar.
Sitede konuları takip ederiz ve müjdeyi de alırsın inşallah Ankara için.
Hayırlısıyla ne zaman düşer kar Ankara ya
Hayırlısıyla ne zaman düşer kar Ankara ya
Takip edelim
Ustalar yağış geliyor derler ama ay sonunda bakalım hayırlısı.Karasal iklim olarak Ankara,Afyon, Kütahya, Konya vsvs şanslı.
Ankara boşluğu fazla anlamasam da çok ünlüdür .
Bu boşluğun tam açıklamasını da ustalar yazarsa seviniriz.
Bu gelen yağışlardan bizede bir parça kopar inşallah Yılmaz abim
Takip edelim
Ustalar yağış geliyor derler ama ay sonunda bakalım hayırlısı.Karasal iklim olarak Ankara,Afyon, Kütahya, Konya vsvs şanslı.
Ankara boşluğu fazla anlamasam da çok ünlüdür .
Bu boşluğun tam açıklamasını da ustalar yazarsa seviniriz.
Bu gelen yağışlardan bizede bir parça kopar inşallah Yılmaz abim
Genelde kuzeyden Kırım'dan gelen sistemlerde kuzey dağları yağışa engel olur bulut tepe yüksekliği düşük olduğu için yağış giremiyor şehire ama Akdeniz üzerinden gelen yagista sıkıntı olmuyor
Ben 1500 rakımda oturuyorum nerden geldiği fark etmiyor kar yağıyor ama bu yıl gecikti biraz
Ben 1500 rakımda oturuyorum nerden geldiği fark etmiyor kar yağıyor ama bu yıl gecikti biraz
Rakım güzel ,birisi su dökse kar düşer Yılmaz