Kuzeydoğu'dan cephe mi yaklaşıyor? Neyin yağışı bunlar? >>>WinteR<<<

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKuzeydoğu'dan cephe mi yaklaşıyor? Neyin yağışı bunlar? >>>WinteR<<<

Bakalım modele
Iskandinav YB cephe geçişi var yağış geliyor. Gece 2-3 gibi yağış var.
Hayırlı geceler herkese . Yarın ki sistem de ve hafta sonu gelecek sistem de Bakırköy civarına örtü beklentiniz var mıdır ? Varsa miktarı nedir ? İki sistem içinde bi tahminde bulunursanız sevinirim ![]()
Hayırlı geceler herkese . Yarın ki sistem de ve hafta sonu gelecek sistem de Bakırköy civarına örtü beklentiniz var mıdır ? Varsa miktarı nedir ? İki sistem içinde bi tahminde bulunursanız sevinirim
Öncelikle size de hayırlı geceler.Semih hoca yarın ki sistem için olumlu şeyler yazmıştı sanırım özellikle sahiller adına konusundan bakabilirsiniz.
benimde ümidim kalmadı güney tarafı olarak kar yağışını görmeden oh be diyemiyeceğim için üzgünüm, eski kışlarda öyle değildi. Sistem gözüktüğünde 3 5 gün kala oh be güzel kar alacağım diyodum da işte..
merhaba silivri istanbul un en batısı bu 2 sistemde neler bekliyr acaba bilgilendirebilermsnz teşekkürler iyi akşamlar dilerim
Benim bu iki gunluk sistemden beklentim yok asil beklentim 22 sinden sonra ki sistemde
evet hocam cephe geçişi var
İstanbullu Kardeşlerim gece Kar yağışı görebileceğiz değmez ama uyuyun yarınki sistem için :)))
23 sistemi sakata girdi istanbul neden 800 mt yukarda degil ![]()
Dolu buz graupel benzeri bir şey yağıyor, değişik
Hocam bunu yarınki sistemde görürmüyüz :D
Hocam bunu yarınki sistemde görürmüyüz :D
Hocam bunu anca yazın görürüz ![]()