UMUT fakirin ekmeğidir
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
UMUT fakirin ekmeğidir
Siklon Akdenize yayılıyor. Orda gelişip dogu ve güney dogu anadolu ya güçlü bir yağış bırakacak. 2017 sistemi giritte derinleşen bir siklon ardıdan kuzeu dogulu orta karadenize dogru haraket eden bir siklondu. Ve bu siklonun tam kuzeye çekilirken tekrar bir Marmara trakya dalışı yapması ile efsane bir kar yağışı aldık. O yüzden alakası yok diyorum.
-
Siklon Akdenize yayılıyor. Orda gelişip dogu ve güney dogu anadolu ya güçlü bir yağış bırakacak. 2017 sistemi giritte derinleşen bir siklon ardıdan kuzeu dogulu orta karadenize dogru haraket eden bir siklondu. Ve bu siklonun tam kuzeye çekilirken tekrar bir Marmara trakya dalışı yapması ile efsane bir kar yağışı aldık. O yüzden alakası yok diyorum.
Yani bu seferki 2017 göre berabat bence dime Hocam.
-
23 Şubat yaşayacağımız sistemin yanından geçemez
Ben esenyurt olarak diyorum üstünüze alınmayın. Esenyurt 15-20 cm örtü aldı o sistemde
-
Berbat olayını nerden çıkardın yağış bakımından yogunluk bakımdan 2017 ile kıyaslanamaz.
-
- Resmi Gönderi
Siklon Sicilya'nın tam kuzeyinde ve doğuya ilerleyişini sürdürecek. Bizim alacağımız yağışlar ise siklonik değil Sıcak Oklüzyon cephesi olacak. Tekrar ediyorum, normal siklonik bir yağış ya da sıcak cephe değil. Oklüzyon cephesi. Bu sebeple yağış öncesi ısınmadır KKY'dir bilmem ne dir tarzı hurafelere inanmayınız.
Marmara'ya gelenler şu an öncüler ve çok hafif yağış bırakırlar en fazla. Beklenen yağışlar akşam saatlerinden itibaren Çanakkale'den giriş yapar.
-
Kar seven biri olarak 5 cm bile mutlu ediyo beni. Şu sistemden nasıl memnun olamıyosunuz?
-
havalarinsesi.com/attachment/26413/
0.3 derece daha düştük
-
Böyle bir yağış görürmüyüz ?
-
bu arada bu sistem sürprizlere gebe ne olacağı belli olmaz bekleyelim o yüzden mesela şuan konumum 0.2 baya hızlı bir düşüş var bu bekleniyor muydu ? Hayır.
-
23 şubat 2019 gibi bir birikim yapacak sanırım bu sistem.
-
0.8 olduk
-
Kaç senedir yüksek kesimler harç sahillerde örtü görmedik bunada şükür coğrafyamız gereğince tatmin edecektir 1987, 2002 , 2004 yıllarında yağan kar yağışları bence extrem bir durum istanbul için her sene bu yılları kıyaslamayın üzülürsünüz
-
23 şubat 2019 gibi bir birikim yapacak sanırım bu sistem.
23 şubatı aşabilir belli olmaz deklerin ve sıcaklığın etkisi çok önemli burada
-
Ümraniye Anlık : 0.0
-