İstanbul Gem 850hpa 00z diyagramı.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
CAN -
19 Ocak 2020 21:14 -
Kapalı
-
-
Arkadaşlar lütfen paylaşımlarımı görüyorsanız beğenmeyi unutmayın. İlşallah yakında karlı ve yağmurlu günler görürüz. Lütfen yorum yazmayı unutmayalım. Herkese hayırlı cumalar.
-
Son durum : İstanbul olarak ilşallah yağışlı döneme giriyoruz. Sıcaklık düşücek. Yarın yağış olacak. Tahmin gerçekleşme olasılığı %90.
-
Gfs güncellemesini yağış açısından beğendim. Yağışa çok ihtiyaç var.
-
Yağışlar azalmaz umarım ama sanmıyorum istikrarlı şekilde modeller bol yağış veriyor
-
Gfs 210h de beğendim. Soğuk açısından güzel. Kötü tarafı kıyılar da saf kar için sorun olabilir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ufak bir soğuk daha geliyor
-
Soğuk geliyor..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-8 giriş yaptı... Kıyılar için saf kar sorun olabilir.
Anlık bilgilendirmeye devam... Beğenmeyi unutmayın.
-
sıcaklık açısından yetersiz ama değişebilir ben begendim
-
sıcaklık açısından yetersiz ama değişebilir ben begendim
Evet hocam özellikle kıyılar için yetersiz ama yağış çok iyi.
-
Güzel bir sistem yolda.
- Resmi Gönderi
Bugün için yağış vermeyen model yoktu nerdeyse ama yağmadı havanın bu kaotikliği hoşuma gidiyor.
-
Güncelleme bitti. Yağış açısından iyi bir güncelleme oldu. Soğukta fena değil. Takip eden herkese teşekkürler.
-