Gfs öğle güncellemesinde özellikle Perşembe günkü yağışları arttırdı

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGfs öğle güncellemesinde özellikle Perşembe günkü yağışları arttırdı

Mgm Doğu Marmara için yarın akşama kadar yoğun kar vermiş
Tam bunu yazmaya geliyordum. Gözümüz aydın ![]()
![]()
Tam bunu yazmaya geliyordum. Gözümüz aydın
inşAllah dün gece gibi elimizde patlamaz buda ![]()
inşAllah dün gece gibi elimizde patlamaz buda
O zaman tam fiyasko olur işte :D
Son dakika gollerini severiz rahat olun.. ![]()
Bu saatten sonra marmaranin doğusuna görseniz görseniz belki 10 dk yoğun kar görürsünüz ondan sonra ise 20 saat boyunca geçen bulut ve yıldız sayarsiniz 😊 GOOOOOLLLLLLLL GOOOOOLLLLLLLL GOOLLLLLLL😂😂
Bu saatten sonra marmaranin doğusuna görseniz görseniz belki 10 dk yoğun kar görürsünüz ondan sonra ise 20 saat boyunca geçen bulut ve yıldız sayarsiniz 😊 GOOOOOLLLLLLLL GOOOOOLLLLLLLL GOOLLLLLLL😂😂
Sen şu hani noldu hocalar bakın sistem geldi diyen arkadaşmısın
Evet oyum onu tahmin ettiğim gibi bu yazdığımında arkasindayim
Bu ne çekememezliktir yahu ilginç bi bakış açısı oysaki İstanbul’a yağan kardan ötürü topraklarımız doyacak diye sevinmiştik..
Rabbim hayırlı rahmet versin tüm ülkemize.
Halen yoğun karın "y"si yok malesef toz gibi yağıyor adeta mikroskopla zor gözükür o derece.Ben zaten gece ümidi kesmiştim kar yağışını beklemeden yattım valla kalktığımda 1-2 cm zor vardı yani.Mgm dün gece konumum için net yanıldı.
Halen yoğun karın "y"si yok malesef toz gibi yağıyor adeta mikroskopla zor gözükür o derece.Ben zaten gece ümidi kesmiştim kar yağışını beklemeden yattım valla kalktığımda 1-2 cm zor vardı yani.Mgm dün gece konumum için net yanıldı.
Mgm nin tahmini bu

Radar'da ki sığ Kütleler ile yağış alıyorsunuz.
Radar'da ki sığ Kütleler ile yağış alıyorsunuz.
peki ilerliyen saatlerde yeşil kütlelerin gelme ihtimali varmıdır?
Mgm nin tahmini bu
Ne zaman başlar peki bu yoğun kar?