Ben bu sistemde hiç grapuel görmedim kky ve kar gördüm sadece
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
- 

- 
			Ben bu sistemde hiç grapuel görmedim kky ve kar gördüm sadece Ben de göremedim kky dan öteye geçemedi merkez. 
- 
			Çorlu' dan gelen son görüntüler, güzel bir bant yakadılar.  WhatsApp Video 2024-01-30 at 02.07.05streamable.com WhatsApp Video 2024-01-30 at 02.07.05streamable.com WhatsApp Video 2024-01-30 at 02.05.06streamable.com WhatsApp Video 2024-01-30 at 02.05.06streamable.comThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			- Resmi Gönderi
 8 sayfa olmuş yine bakamadık Marmara ya  
- 
			Çorlu' dan gelen son görüntüler, güzel bir bant yakadılar. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok süper ya kıskandım vallaha ❄ 
- 
			Arada yağmura çeviren yoğun bir graupel yağışı var şuanda konumumda 
- 
			Hava çok soğuk, ilk defa pencereyi açtığımda odam bu kadar soğudu. 
- 
			Şu rezalete bak kalın kıyafetlerle dışarı çıkarsan su gibi olursun sıcaklık 20-22 derece ölçülür The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			çok kötü gerçekten umarım değişir bu görüntüler 
- 
			ayın 3 ünde diyagramda bir şeyler yansıyo da gene rakımı olan yerler içindir o 
- 
			6-8 şubat ve 10-13 şubat olmak üzere iki tane afrika atağımız var. Acaba şubat ayı normaller veya altında nasıl kapanır bu saaten sonra merak ediyorum. 10-13 şubattaki afrika atağı gelmezse iyi olur The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			Şubat ayı sıcaklık açısından mevsim normalleri üzerinde kapanacak diye düşünüyorum, yağıştan yana zaten sıkıntımız yok bu sene normallerde kapatırız umarım 
- 
			Nisan ayından ne farkı var bu 5 günlük sürecin The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Nisan ayından ne farkı var bu 5 günlük sürecin The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Birde sistem bekliyorduk ya sistem beklemeseydik 30 olur du herhalde 
- 
			Birde sistem bekliyorduk ya sistem beklemeseydik 30 olur du herhalde Onu unut abi cumartesi günü 22 derece ne demek kafayı mı yedi bu atmosfer şubat ayındayız şubat. 
-