- Resmi Gönderi
yollardaydim mustafa abi. simdide tayland isi cikti bakalim ama muson yagmurlarini kaciriyorum
Tayland bombalanıyordu dün okumuştum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyollardaydim mustafa abi. simdide tayland isi cikti bakalim ama muson yagmurlarini kaciriyorum
Tayland bombalanıyordu dün okumuştum
Ecwmf uzun vadede normallerin altında 850 hpa sıcaklığı tahmin etmiş. Vade uzun olmasıyla beraber hem gfs hem Ecwmf diyagramlarının bu ihtimali yükseltmesiyle ana senaryolarda daha iyi serinlemeyi onaylamaya başladı, olası senaryolardan en iyilerini ecmwf bu sabah vermiş vaziyette
aksamlari 35 ve uzeri dereceler cekilmiyor
Mevsim normallerinin çok üzerinden mevsim normalleri üzerine gerileyecek sıcaklık
Mevsim normallerinin çok üzerinden mevsim normalleri üzerine gerileyecek sıcaklık
5 -7 ağustos da yeni bir sıcak var lakin uzun ve bu kadar güçlü degil gibi peşine serinlik ve yağış bekliyorum
Güneş neredeyse gitti hala 35 derecelerde. Geceleri en düşük sıcaklık 20 falan yazıyor da günlerdir. Hiç daha o düşmedi o seviyelere.
Günlerdir kavrulduk resmen. İzmir'e oraya buraya bakıyorum Körfez de falan sıcaklıklar 30 bandında Balıkesir merkez 40 larda dolaşıyor. Güney Doğu Anadolu gibi bu yaz
Yeşillik kalmadı her yer sarardı. Parklardaki her gün sulanan çimler bile yanıyor.