Marmara Bölgesi Yorum Konusu

• Karlı sistemlerde güzel kar alıyoruz ama bu sefer - 3 ler le YAĞIŞ çakışıyor korkum ondan

bende teleferikteyim rakim 450 civarı ona rağmen yinede korkuyorum yağmamasından soğuk çok az çünkü ama forumdaki bilgili kişiler 2-3 cm örtü bile olur dediler bakalım inşallah olur bişeyler havada dahi olsa😄 bi de cmt gununku sistemde siklonik kar alırsak aşırı iyi olacak ya tam bizim sevdiğimiz şeydir siklonik

• Valla 450 m deysen arkana yaslan ve seyret senin korkacağın bi durum yok ben 304 metrede yim ben korkuyorum çünkü tam sınırdayım artık resim atarsın örtü olunca bize 😂

• Valla 450 m deysen arkana yaslan ve seyret senin korkacağın bi durum yok ben 304 metrede yim ben korkuyorum çünkü tam sınırdayım artık resim atarsın örtü olunca bize 😂

valla galiba haklısın 😅 aslında sende 1 veya taş çatlasın 2 otobüsle yükseğe çıkabilirsin biraz daha tabi okul etkeni de var ama dersin geç başlıyorsa filan çık yükseğe derim

• Daha bir kaç gün önce modeller kuru soğuk veriyor derken karşı çıkıyordunuz bana..

• Konumum gölcük adına en iyisi akşam 21 civarı kısa süreli yoğun kardan sonra dekleri çalışmış.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Gfs ye göre yarın sabah 7 de körfez semalarında kar var sanırsam

Mümkün olabilir değerlendirmede bahsetmiştik. Bu gece yarısı ve sabah saatleri sahil bandı olarak en fazla kky ihtimali var. O da en iyi ihtimalle. Görsel olarak.xc

• Hocam sizce cumartesi günü için örtülük kar yapma ihtimali var mı Kocaeli için. Ya sa en azından seyirlik görsel yağış şeklinde.

Bunun içinde ufak bir değerlendrime yaparım. Değişkenlikler ufak ufak devam ediyor. Perşembe değerlndiririz genel olarak