Gfs şileden girişli doğu marmaraya ve batı karadenize vortex verdi. Umarım 50km daha bazıları da istanbul da faydalanir
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
-
- Resmi Gönderi
Gfs şileden girişli doğu marmaraya ve batı karadenize vortex verdi. Umarım 50km daha bazıları da istanbul da faydalanir
gelsin bakalim nowcasting i ben yaparim

-
- Resmi Gönderi
Yaylalara çıkış yasaklandı
Sakarya Valiliği, il genelinde özellikle yüksek kesimler ve yayla bölgelerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşları uyardı. 28 Aralık 2025 ile 2 Ocak 2026 tarihleri arasında yaylalara çıkış yasaklandı.
Sakarya'da iki ilçede okullara tatil kararıSakarya'da iki ilçede etkili olan kar yağışı, eğitimi olumsuz etkiledi. İki ilçede taşımalı eğitim veren okullar tatil edildi.
HENDEKHendek Kaymakamlığı kararıyla Dikmen, Kurtuluş ve Karadere İlk ve Ortaokullarında 29 Aralık Pazartesi günü 1 gün süreyle eğitim yapılmayacak.
Ayrıca Dikmen, Kurtuluş, Bakacak, Yeniyayla, Aksu, Göksu, Karadere, Sümbüllü, Pazarcık, Dededüzü, Yeşilyayla, Esentepe, Akçayır, Muradiye, Hacimbey, Harmantepe ve Hicriye mahallelerinde taşımalı eğitim gören öğrenciler de aynı gün tatil edildi.AKYAZI'DA TATİL EDİLEN OKULLAR
Sakarya'da iki ilçede okullara tatil kararıSakarya'da iki ilçede etkili olan kar yağışı, eğitimi olumsuz etkiledi. İki ilçede taşımalı eğitim veren okullar tatil edildi.www.halk54.com -
- Resmi Gönderi
Bölgenin kar almaması üzücü bir durum yapacak bir durum yok .
-

-
Bol bol güneş devam

-
Bol bol güneş devam

Çölleşmeye devam
-
Çölleşmeye devam
Maalesef öyle. En azından Doğu Marmara bir şeyler kapacak gibi DEK falan
-
- Resmi Gönderi
kismet...
-
İyi akşamlar hocalarım konumum adına nasıl bir beklentim olmalı yılbaşı sistemi için
-
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar hocalarım konumum adına nasıl bir beklentim olmalı yılbaşı sistemi için
Fena
-
- Resmi Gönderi
Fena
İyi fena, kötü fena? 😁
-
- Resmi Gönderi
İyi fena, kötü fena? 😁
İyi yönde
-