Kar yağıyor lapa lapa
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Kar yağıyor lapa lapa
Gıcık oluyorum böyle yazıpta, resim, foto atmayanlara. Herkesin elinde akıllı telefon ama foto paylaşımı yok. Burda başladı, burda böyle, burda göz gözü görmüyor diye mesajlar ama foto olarak paylaşım yok. Birde neresi orası görmüyorum ki ben illa profiline girip inceleme yapmak mı lazım. Yazın da neresi olduğunu.
-
Gıcık oluyorum böyle yazıpta, resim, foto atmayanlara. Herkesin elinde akıllı telefon ama foto paylaşımı yok. Burda başladı, burda böyle, burda göz gözü görmüyor diye mesajlar ama foto olarak paylaşım yok. Birde neresi orası görmüyorum ki ben illa profiline girip inceleme yapmak mı lazım. Yazın da neresi olduğunu.
Hocam ben pc deyim video nasıl yükleniyordu siteye hatırlamıyorum, o anlık heyecanla öyle yazmış bulundum.
-
Hocam bazen evden çekilen videolar pikselli oluyor ondan çıkınca atıyoruz
-
- Resmi Gönderi
Gebze de saf kar atmaya başladı hafiften
-
Umuttepe kopuyor
-
bursada orta kuvvette kar başladı
-
- Resmi Gönderi
Gebze Beylikbağı anlık şov
Watch unnamed | Streamablestreamable.com
Watch unnamed | Streamablestreamable.com -
Yalova da neden hiç yağmıyo kar
-
- Resmi Gönderi
Gebze merkez anlık
Watch unnamed | Streamablestreamable.comThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İzmit koptu şu anda çokf elaket yağış var
-
Yalova da yağmur yayo

-
Şu Çatalca'ya söyleyin yemesin kütleleri 😃
-
Yalova da yağmur yayo

Konumun sıkıntılı bakalım akşam nolcak
-
Watch Kar | Streamablestreamable.com -