Hala yağıyor efsane bir şey
Marmara Bölgesi Yorum Konusu
-
-
Umuttepe❤️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Gebze merkez anlık kopuyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Watch unnamed | Streamablestreamable.com
Watch unnamed | Streamablestreamable.com -
Bizde ışıga bakıp taneye seviniyoruz
-
Gecenin devamında bizim şehir nasıl gider hocalarım değer mi beklemeye takip etmeye sizce
-
Gecenin devamında bizim şehir nasıl gider hocalarım değer mi beklemeye takip etmeye sizce
Şu an kütle var fena tren şeklinde
-
Umuttepe kopuyır
-
İzmit çarşıda korkunç yağış vardı 20-30 dk önce sistemlerin tadını biraz da biz çıkartalım ❄️
-
- Resmi Gönderi
sogugun girisiyle kutleler genisliyor. ozellikle sabah a dogru yarin ogle saatleri arasinda en yogun haline ulasmis olacaktir.
-
Yalova çok şanssız hiç kar yağmıyo ben nasıl bir şanssız yerde yaşıyorum anlamadım

-
- Resmi Gönderi
Yalova çok şanssız hiç kar yağmıyo ben nasıl bir şanssız yerde yaşıyorum anlamadım

Sana da gelir inşaallah Çağrı
-
Sana da gelir inşaallah Çağrı
Taşınıyorum abi zaten kurtuluyorum burdam 1 ay içinde hakkari'de tanıdık bi abim var o iş ayarladı bakalım oraya gidecem
-
Taşınıyorum abi zaten kurtuluyorum burdam 1 ay içinde hakkari'de tanıdık bi abim var o iş ayarladı bakalım oraya gidecem
Doyarsın cagrı kara
-
Doyarsın cagrı kara
İnşallah bakalım olursa
-
- Resmi Gönderi
Yerler de tutan fazla yok ama 10 saattir görsel şov devam ediyor Gebze de,hala yağıyor masaallah
Gece soğuğu ve devamlılığı ile tutabilir artık
-