Marmara Bölgesi Yorum Konusu

• Resmi Gönderi

aynı şekilde bursada böyleydi 1-2 saatlik orta kuvvette kar aldık ince örtü yaptı eridi sonrasında

bakalim bende son son artik bir surpriz bekliyorum zaten sizdeki etkinin kopyasi olacakmuhtemelen.
    yani senelerdir gozume carpan en net detay bu sistemin genel perforfansi geldigi vektor ile uyumlu oluyor. yanisistemin ilk etkilerini gozlemledigimde genel bir karakteristigi var ise devamindada bu etkiler gozleniyor.

• Resmi Gönderi

ey marmara ahalisi o moskovadaki her kar tanesinde sizinde hakkiniz var :)

sistemin girisinden yilbasinda yazdim. belliydi bu yuzyilin sayili ssw lerinden biri olacakti araliktaki bolunme. extrem soguklardi gelis yonu hizi ve kutlesi bakimindan. bu yuzden takip etmiyorum zaten modelleri yilbasindan bu yana gercekten yaklasik 6 da 1 gibi en kotu marmara senaryolari toplamini bulduk. yani sunu demek istiyorum ust uste 100 sistem geliyor bunlarin ardi ardina gelen her sistemle kolerasyonu kartezyeni ne derseniz deyin olusacak en kotu senaryolarda 100 tanesinin en kotu 16 tanesinden birine rastladik ortalamada her seferinde gibi dusunebilirsiniz. hani apartmanda kat mulkiyetisinizdir ama katsizin degil her birimde o kadar da bir hakkiniz vardir gibi bir matematiksel denklem sonucu bu. cok sansiziz gercekten. ama kirilacak ve ben buradan yazicam geliyor diye. su zamana kadar hic yazmadim lakin bunu yazicam az daha sabir eli kulaginda :sessiz: egeyede var hatta akdenizde bile kar taneleri denize dusme ihtimali var en son bi 10 sene onceydi sanirim antalyada kar goruleli.

takibe devam... diren marmara :) diren izmir diren tum kar a hasret sehirler bu sene alicaz umarim. buyuk bir aksaklik olmaz ise en kotu yuzde 35 e bile denk gelsek yine olucak marmara adina.